2777
2789

سلام

سال دومم بود که امسال کنکور تجربی دادم سال اول رتبه خیلی بدی نداشتم اما پدرم میگفت فقط پزشکی خلاصه من مجبور شدم بمونم پشت کنکور تو فاصله شهریور تا دی درس میخوندم اواخر دی ماه پدرمو از دست دادم همچنان بعد یک هفته با سختی زیاد ادامه دادم درس خوندنو با یک حال روحی داغون تا رسید به کنکور توقع داشتم نه پزشکی اما به یه چیز نزدیکش برسم بماند که همه فامیل توقع پزشکی از من دارن و میگن وصیت پدرته 

طاقت پشت کنکور موندن و تو خونه نشستن دیگه ندارم دیوونه کنندس 

تنها موندن تو خونه آزار دهندس واسم مخصوصا این که مامانم تا ۷شب سرکاره تا بیاد خونه ۸میشه 

میگه برو آزاد غصه نخور اما میدونم شهریه دانشگاه ازاد اونم واس رشته های زیر شاخه پزشکی و پیراپزشکی سنگین و کمرشکنه 

دارم دیوونه میشم 

حس میکنم دیگ نمیتونم به زندگی ادامه بدم 

دو تا شکست سخت تو یک سال 

...

دعا کنید به یه جایی برسم که از این وضعیت نجات پیدا کنم 

فدای دلای پاکتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلا غلط کردن خودشون بلدن برن پزشکی بخونن اونم تو این شرایط ک پدرت از دست دادی من کامل درکت میکنم یک سال پشت کنکور بودم به جنون رسیدم واقعا اشتباهه پشت کنکور موندن اخرش بهداشت حرفه ای قبول شدم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
صادقانه بهت میگم عزیزم هیچ چیزی ارزش نداره آرامش و سلامتیت رو تحت تاثیر قرار بده.... کنکور یه بخش ...

اره واقعا شما درست میگین 

کاش بذارن تو ارامش بمونیم 

عزیزم من اگه برگردم به گذشته شده ده سالم بمونم واسه پزشکی میخونم البته اگه درست خوبه و فکر میکنی میتونی چون بحث یک عمررر زندگیته منم با رتبه خوب پیراپزشکی قبول شدم و الان هشت ساله بیکارم فکر نکن بری دانشگاه بعدش کار ریخته و خوشبخت میشی توصیه خواهرانه من به شما اینه که فضای خونه رو برای خودت آروم کن و با تمرکز بشین بخون برا پزشکی که رو آینده خودت و بچه هات و انتخاب همسر و اینا کلی تاثیر داره

متاهل هستم
فامیلا غلط کردن خودشون بلدن برن پزشکی بخونن اونم تو این شرایط ک پدرت از دست دادی من کامل درکت میکنم ...

همینو بگو

خودشون به زور درس خوندن همشون علمی کاربردی یا غیرحضوری اما توقعشون بالاس واقعا 

امیدوارم تو رشتت موفق باشی عزیزم 

عزیزم من اگه برگردم به گذشته شده ده سالم بمونم واسه پزشکی میخونم البته اگه درست خوبه و فکر میکنی میت ...

اره به نظرم استعدادشو دارم و واقعا تلاشم کم نبود اما شرایط امسال بر وفق مراد نبود و خب واقعا سخت بود 

مرسی واس راهنماییتون عزیزم 

و تبریک واس رشته ی خوبتون که الان ارزوی خیلیاس امیدوارم موفق باشین توش و یه کار عالی پیدا کنید

دوتا خواهرام رشته پزشکی قبول شدن ،ولی همیشه میگن خیییلی سخته 

سخت هست ولی ارزشش رو داره تو ایران دکترا هزار برابر بقیه کارمندا درآمد دارن 

درآمد یک سال مارو تو سه روز درمیارن بعدم با همکار خودشون ازدواج میکنن و واقعا زندگی با رفاه و با کلاسی دارن

متاهل هستم