2777
2789
عنوان

در بدترین روز های زندگی به سر میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 59 پست
ممنون شمام انشاالله موفق بشید اگ خواستی یه سال دگ بمونی پشت کنور سفره دلتو برای کنکور پیش هرکی   ...

خواهش میکنم 

باشه 

اره واقعا سال کنکور کوچکترین حرفی ممکنه ادمو از هدفش نا امید کنه و روش تا ثیر بذاره 

من خودم پزشکم و به جرات میتونم بهت بگم عمرت رو با پزشکی تلف نکن  برو سراغ رشته های آسونتر نمید ...

دخترم 

اما به ارایشگری خیاطی اشپزی اصلا علاقه ندارم 

چرا از شغلتون ناراضی اید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 28 سال ونیمم.خیلی دلم میخواست سه چهارساله دوست دارم شرکت کنم اما هی تنبلی میکنم.ارزوم بود پزشکی قول بشم اما اونروزا تنبلی کردم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

عزیزم ناراحت نشیا اما ظرفیت پزشکی نداری  پدرت وصیت کنه رییس جمهور بشی اما وقتی توانش درمن نی&n ...

خواهش میکنم

اما از کجا حدس زدی ظرفیت پزشکی ندارم؟

شایدم نباشه ظرفیتش اما توانش هست واس تلاش کردن بقیش دیگه با خدا 

صادقانه بهت میگم عزیزم هیچ چیزی ارزش نداره آرامش و سلامتیت رو تحت تاثیر قرار بده.... کنکور یه بخش ...

کنکور واقعا بخش کوچیکی نیست 

برای من کلیت زندگیم را تحت تاثیر قرار داد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
خواهش میکنم اما از کجا حدس زدی ظرفیت پزشکی ندارم؟ شایدم نباشه ظرفیتش اما توانش هست واس تلاش کردن ب ...

اگر خانواده ات توانایی پرداخت شهریه  آزاد را دارند برو دانشگاه آزاد 

در آینده اون قدر درآمد داری که میتونی جبران کنی 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
کنکور واقعا بخش کوچیکی نیست  برای من کلیت زندگیم را تحت تاثیر قرار داد

کنکور یک ۴ساعتس که نتیجش ده سال بعد شایدم زود تر خودشو نشون میده شغل .همسر . و....

واقعا هم بخش مهمی از زندگی محسوب میشه  

درسته ولی به خاطرش سلامتی روحی و جسمی نباید به خطر بیفته 

نه نباید سلامتی را فدای امتحان کرد فقط باید با صبر و تلاش به بهترین رسید وگرنه یک عمر پشیمونی میاره 

من هم همش میگم کاش یک سال بیشتر پشت کنکور مونده بودم اونوقت خیلی از اتفاق ها تو زندگیم نمی‌افتاد 

اگر خانواده ات توانایی پرداخت شهریه  آزاد را دارند برو دانشگاه آزاد  در آینده اون قدر درآ ...

زیاد در جریان شهربه دانشگاه ازاد نیستن 

فکر میکنن یک تومن دوتومنه...

کنکور یک ۴ساعتس که نتیجش ده سال بعد شایدم زود تر خودشو نشون میده شغل .همسر . و.... واقعا هم بخش مهم ...

خیلی خیلی رشته ای که می خونی مهمه 

من نمی دونم چه راهنمایی بهت بکنم ولی تلاشت را برای بهترین بودن بکن 

زیاد در جریان شهربه دانشگاه ازاد نیستن  فکر میکنن یک تومن دوتومنه...

نه خب پس روشن‌شون کن و به. برو 

شهریه پزشکی خیلی زیاده و برای یه خانو اده متوسط سنگین ولی اگر خانواده ات به سختی نیفتند ارزشش را داره 

دخترم  اما به ارایشگری خیاطی اشپزی اصلا علاقه ندارم  چرا از شغلتون ناراضی اید؟؟

تو پزشکی آدم دچار استهلاک میشه

رشته شیرینیه ولی برای پولدار شدن راه مناسبی نیس انقد رنج میکشی که فرصت لذت بردن از درآمدتو نداری 

برو سراغ معلمی واقعا شغل ایده آلیه