2777
2789

من شاید نزدیک به سال دو سال پسر همسایه روبه رویی خواستگارم بعد خواستگار رسمی نیومده قصد خواستگاری داره و اینکه چندین ساله سپاهین اطلاعاتین اما کسی نمیدونههههه هیچکسسسسسسس جز خدا و فامیلاشون و خودشونم بعد اینکه مادرش یک سال پیش گفت توی داروخانست

بعد خلااااااصه منم با فضولی زیاااااد فهمیدم 

الان هیچکس توی همسایه ها نمیدونه بعد من به خانواده ام اطلاع دادم شغلشون روووووو 

خلاااااااااصه امشب بردارم پسره رو دیده بود با یقه بستههه و انگشتر ی که برای حرم و ایناست خودتون میدونید کدوم رو میگم و اومد گفتش که دیدش و اطلاعاتین و.............

خلااااااااااصه میگم از دهن خانواده بیرون نیااااااااد بگن به همسایه ای کسیییییییییییییی اونوقت چی کااااااااار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

آبرووووووووم میرههههههه میگن تو از کجااااااااا فهمیدی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

لطفا راهنماییم کنید 

من تواناییش رو ندارم به خانواده ام چیزی بگم خواهش میکنم راهنماییم کنیددددددددد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بهش بله بدی؟

آبروم برده نشه 😭 

میگن تو از کجااااا فهمیدی!!!!!!!!

متوجه ای میگن مشکل از من ناپاکی از من متاسفاااانه😭 

آبروم پیش بقیه همسایه برده نشه پیش خانواده ام برده نشه😭😭😭😭😭😭

خب این تیپی ک میگی معمولا بقیه همسایه ها هم ببینن میفهمن دیگ. ب خانوادت بگو ب کسی نگن خب

بخدا نمیتونم بگم عزیزم 

من خیلی خجالتیم نمیتونم به زبان بیارم آبروم پیش بقیه نره آبروم پیش بقیه نره ترس من از اینه

تو هم به رو خودت نیار همین  نمیدونی چیزی رو  دیگه بزرگش نکن

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
آبروم برده نشه 😭 میگن تو از کجااااا فهمیدی!!!!!!!!متوجه ای میگن مشکل از من ناپاکی از من متاسفاااانه ...

خود پسره بهت گفت تو سپاهه؟؟بعد برادرت نمیدونه اون خواستگاریت قراره بیاد؟؟

مگه چه اشکالی داره سپاهی بودن اتفاقا خیلی خوبع

خب اینا خودشون هیچی نگفتن کلا هویتی که دارند رو پنهان کردند میگم آبروم نره پیش بقیه همسایه پیش خانواده ام 

ای کاش بالاااااااااا میشدم نمیگفتم 😭