برای شما سالی چند بار مهمون میاد ؟من کرج زندگی میکنم و هر به چند وقت یکی از اقوام زنگ میزنه میخواییم بیاییم خونتون و چون اونا شهر دیگه ن معمولا یک دو یا سه شب میمونن الانم تابستونه و خیلی بیشتر شدن خسته شدم همشونم فامیل خودمن خیلی هاشون بار اولشونه برای همین نمیشه پبچوند بعد ما میریم شهرستان اونا یه وعده دعوت میکنن ما میریم در حد چندساعت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خسته شدم داداشمم کرجه ولی همه میان خونه ما چیکار کنم نیان جدا از مسایل مالی اونایی که بچه دارن اعصابمو بهم میریزن چون خرابکاری میکنن مخصوصا اینکه برای شب میرن تو اتاق بچه دیگه هر چیزیو ممکنه خراب کنن
منم شرایطم مثل شماست. مخصوصا سالهای اول ازدواجم خیلی میمودن و هفته هفته میموندن. الان خداروشکر بهتر شده. یه روز دو روز میان. وای خب منم شاغلم. گاهی خیلی سخت میشه
همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂