خونه تميز باشه شوهره هم نباشه راحت سوتينه رو در بياري لباس گشاد تنت كني برس كيك مورد علاقتو بپزي منتظر بشي حاضر بشه بشيني با چايي بخوري و تو نيني سايت بچرخي و بازي كني با گوشيت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
حوصله شير دادن ندارم بدم مياد بچه همش بحسبه بهم و سر سينمو عين ادامس بجوهه كلا حس بدي دارم به شيردا ...
👍
درست میگی سخته ولی دیگه مث آدامسم نمیجون😅
ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...
اسی عکس کیکت رو یذار منم امشب کیک پختم عکسش رو هم گذاشتم تو تاپیکم ، ببینم کیک من خوشگلتره یاتو؟راستی چه شرایط مشابهی...منم بچه ی دومم دوماهشه ، بچه ی اولمم یکسال و هفت ماهشه ، اسمم میناست
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
حتما بايد سينه بكنم تو دهن بچه هام و موقع از شير گرفتن ون خودم و بچه در بياد تا احساسم مادرانه باشه؟؟!!! اگه مادر بودن به اينه اره شما فكر كن من مادر نيستم يا همون اصن احساساتم مادرانه نيست!!!