2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست
من از اول بسم الله شير خشك دادم  متنفرم از شير دادن مزخرفه الافم ميكنه وابستگياي چرت مياره&nbs ...

چ طرز نگاه عجیب و جالبی 

چ بگم والا 

وابستگی چرت؟ من پسرم تا سینه دهنش نباشه و بهم نگاه نکنه نمیخوابه 

شبا باید دستشو بگیرم نازش کنم براش لالای بخونم اینا از نظر من وابستگی چرت نیس 

ولی خب من واقعا مجبورم شیرخشک بدم 

شما مارکی میدی و چند سیسی؟

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چرا به کوچولوهات شیر نمیدی؟ آخه من تو فکرمه لیفت انجام بدم ولی شاید بخام دوباره زایمان کنم وشیردهی ...

حوصله شير دادن ندارم

بدم مياد بچه همش بحسبه بهم و سر سينمو عين ادامس بجوهه كلا حس بدي دارم به شيردادن و حوصلشو ندارم 

شيرخشك انتخاب كردم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل مادرشوهرم حرف میزنید وقتی بچم مریض میشه میگه چیکارش کردی مریض شده ؟

خب واقعا بچه دوماهه رو چکار کردن اخه؟ 

خموم کردن بردن جلو کولر 

چون بچه دوماهه ویروسی مریض نمیشه تا شش ماه 

خدا کنه ک چیزی نباشه گناه داره طفلی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چ طرز نگاه عجیب و جالبی  چ بگم والا  وابستگی چرت؟ من پسرم تا سینه دهنش نباشه و بهم نگاه ...

ديگه هركس يه روحيه اي داره منم اينطورم

من دوس دارم براي خودم زمان داشته باشم تو خلوت خودم بخودم برسم 

بچه هامم از ٤٠ روزگي جدا خوابوندم خيلي راحت ميخوابن براشون لالايي ميخونم هردوشون اووم تا صب ميخوابن خودمم ميخوابم تا صب ك پاميشم انرژي داشته باشم 

من به دخترم ببلاك٣ 

پسر گيگوز١

حوصله شير دادن ندارم بدم مياد بچه همش بحسبه بهم و سر سينمو عين ادامس بجوهه كلا حس بدي دارم به شيردا ...

👍

درست میگی سخته ولی دیگه مث آدامسم نمیجون😅

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
من از اول بسم الله شير خشك دادم  متنفرم از شير دادن مزخرفه الافم ميكنه وابستگياي چرت مياره&nbs ...

استارتر احساساتت مثله مادرا نیست ...خودخواهانست ..... الاف میشی؟وابستگی های چرت؟؟؟؟؟

👍 درست میگی سخته ولی دیگه مث آدامسم نمیجون😅

من كلا از اول زندگيم علاقه اي به سختي كشيدن نداشتم هميشه راحت ترين راه و شرايط رو انتخاب ميكنم 

اسی عکس کیکت رو یذار منم امشب کیک پختم عکسش رو هم گذاشتم تو تاپیکم ، ببینم کیک من خوشگلتره یاتو؟راستی چه شرایط مشابهی...منم بچه ی دومم دوماهشه ، بچه ی اولمم یکسال و هفت ماهشه ، اسمم میناست 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
برا چند ساله عزیزم،؟

گفتن از۹۵ به این‌ور بیارن دیگه

پسر من دو سالو هشت ماهشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خب واقعا بچه دوماهه رو چکار کردن اخه؟  خموم کردن بردن جلو کولر  چون بچه دوماهه ویروسی مر ...

عزیزم پسرک من ۴ماهش تمومه ولی از بدو تولد تا حالا بینیش کثیف میشه عطسه میکنه و الانم ک صداش صبح ها خفه س..شاید چون خیلی عرق میکنه

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
استارتر احساساتت مثله مادرا نیست ...خودخواهانست ..... الاف میشی؟وابستگی های چرت؟؟؟؟؟

احساسات همه قرار نيست مثل هم باشه 

حتما بايد سينه بكنم تو دهن بچه هام و موقع از شير گرفتن ون خودم و بچه در بياد تا احساسم مادرانه باشه؟؟!!! اگه مادر بودن به اينه اره شما فكر كن من مادر نيستم يا همون اصن احساساتم مادرانه نيست!!!