2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست
بگو دلم نميخواد من تو بيمارستان شير خشك ميدادم به بچم پرستاره اومد گفت وااااي اين چيه دستت كفام شي ...

آره باید همینو بگم 

خیلی میترسم خیلی😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دلم نميخواد من تو بيمارستان شير خشك ميدادم به بچم پرستاره اومد گفت وااااي اين چيه دستت كفام شي ...

شیر نداشتی خودت؟؟؟؟؟ 

منم هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک اخه دوتا بچه دارم نمیرسه ب هردوشون 

خیلی عذاب وجدان دارم شیرخشک میدم تاجایی ک زودتر فرنی شروع کردم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چی بگم والا.خود دانی.منم ترسوندی

😢😢😢😢

ببخشید توروخدا

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وای برا بیرونم نمیبندی؟؟؟؟

نه😁😁😁به ندرت شاید برا مهمونی مهم استفاده کنم.😅😅😅😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بچه ها چندتا سوال بی ربط بچم نفساش داغه دو ماهشه امروز سرفه میکرد دست میزنم پیشونیش داغ نیس ول ...

وا بچه دوماهه ک نباید سرمابخوره 

مگه چکارش کردین طفلی سرماخورده

اگه احساس میکنی تب داره خب نهایتا چند روز واکسن رو نزن 

چون خود واکسن هم تب میاره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
شیر نداشتی خودت؟؟؟؟؟  منم هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک اخه دوتا بچه دارم نمیرسه ب هردوشون  ...

من از اول بسم الله شير خشك دادم 

متنفرم از شير دادن مزخرفه الافم ميكنه وابستگياي چرت مياره 

مگه ما دندونامون با شيردهي خواب ميشه و استخونمون از بين بره كسي عذاب وجدان ميگيره؟؟!!! 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
خیلیم خوبه.دردسر از شیر خودت گرفتنم نداری

نبابا همچین راحتم نیس مخصوصن یکی وسواس داشته باشه درگیری با شیشه بوجود میاد و عذاب وجدانش

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  

چرا به کوچولوهات شیر نمیدی؟

آخه من تو فکرمه لیفت انجام بدم ولی شاید بخام دوباره زایمان کنم وشیردهی داغونش میکنه.

دو دلم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم.

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
بچه ها چندتا سوال بی ربط بچم نفساش داغه دو ماهشه امروز سرفه میکرد دست میزنم پیشونیش داغ نیس ول ...

نخير خانوم تو سرماخوردگي واكسن نزن بچه داغون ميشه

بذار خوب بشه بعد برن 

يه پاف تو بيني راست يكي تو چپ تمام 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
وا بچه دوماهه ک نباید سرمابخوره  مگه چکارش کردین طفلی سرماخورده اگه احساس میکنی تب داره خب نه ...

مثل مادرشوهرم حرف میزنید وقتی بچم مریض میشه میگه چیکارش کردی مریض شده ؟