من خودم دو تا بچه کوچیک دارم با اختلاف 27ماه. همسرم هم به شدت سرش شلوغه و کارش سنگینه طفلی به حدی خسته میشه که ازش توقعی ندارم.اما من عاشق بچه هامم.😘😘😘
بیام در مورد کتک زدن بچه هام بگم دل منتظرا شاد میشه ایاااا؟
کسی به شما نگفت درباره کتک زدن بگید اما کسیم نگف بیایی اینجا قربون صدقه بچت بری دله خیلیارو به رنج بیاری شاید چشم خیلیارو به اشک اینو بدون خدا چیزی که با سختی داده با اسونیم میگیره ها با این تاپیک تو دله کسی به رنج. بیاد یا چشمی خیس بشه مقصرش تویی منتظر عواقبشم باید بتونی وایسی این عقده ای بازیا لازم نیس به خدا کله ملت بچه دارن ما همه بچه یه مادریم
من که تصمیم گرفتم از این به بعد با عشق بچه هام رو بزرگ کنم، فدای سرشون که ریخت و پاش میکنند، فدای سرشون کم خوابی های من. ان شاا... تنشون سالم باشه تا همیشه شیطونی کنند و دل ببرند.
ممنونم عزیزم، هر وقت بهشون نگاه میکنم از ته دل از خدا میخوام سهم هر کسی که لایقه رو بهش عطا کنه. سر عمل دکترم گفت رحمت دوشاخه معجزه بوده که دوقلو نگه داشته تو بدترین حالت هم باید امیدوار بود نه اینکه حسرت خورد
من تاپیک پربازدید ئمامانهای خسته رو که میخوندم بعضی از کارهای بچه ها واسه مادرشون کلافه کننده بود ولی واسه من گوگولی و بامزه بود. باخودم گفتم خب بچه های منم این همه گوگولی اند پس چرا من باید خسته و کلافه بشم؟
کسی به شما نگفت درباره کتک زدن بگید اما کسیم نگف بیایی اینجا قربون صدقه بچت بری دله خیلیارو به رنج ب ...
عزیزم من تا ۱ سال پیش که دیگه قبول کرده بودم سهمم سقط شدنه و آرزویه بچه داشتن به دلم میمونه همچین مسائلی اشک به چشام نمیاورد ولی دروغ نمیگم خوش به حالشون میگفتم اونی که بچه داره گناه نکرده و سهم کسیو که بچه نداره رو نخورده اصلا هم درست نیست به خاطر کسی که بچه نداره شادیشو ابراز نکنه با وجود همچین تاپیکی یه مادری که با بچه اش بدرفتاری میکنه یا صبور نیست عوض میشه و استاتر همچین تاپیکهایی بانیه خیر میشن .من درد بچه نداشتنو کشیدم از ته دل خوشحال میشدم که نمونه من کم باشه و با بچه اش تو ملاء عام خوشحال باشه
عزیزم من تا ۱ سال پیش که دیگه قبول کرده بودم سهمم سقط شدنه و آرزویه بچه داشتن به دلم میمونه همچین مس ...
دقیقا عزیزم من هدفم همین بود،وگرنه من خودم سه سال انتظار کشیدم و میدونم چیه و هیچ وقت چنین عقده ای نداشته ام.نمی دونم این خانوم چرا کاسه داغتر از اش شدن؟
عزیزم من تا ۱ سال پیش که دیگه قبول کرده بودم سهمم سقط شدنه و آرزویه بچه داشتن به دلم میمونه همچین مس ...
عزیزم ملا عام با سایتی که شاید خیلیاشون صب تا شب حسرت میخورن یا اقدامین جواب نمیگیرن فرق داره اینکه بخوایی به بچت تو کوچه خیابون یا پارکو هرجا محبت کنی فرق داره به خدا من با استارتر دشمنی ندارم اینجور بگم اما شما خودت تجربشو داشتی میدونی چقد میتونه برا خیلیا حتی یه حرف کوچیک سنگین بیاد
مامانهای خسته ای که این تادیک رو می خونید خواهشا بیایید با هم تصمیم بگیریم با عشق بچه هامون رو بزرگ کنیم و یه نمه استانه تحملمون رو ببریم بالا.این بچه ها جگرگوشه ماهستن و جز ما پناهی ندارن.
عزیزم ملا عام با سایتی که شاید خیلیاشون صب تا شب حسرت میخورن یا اقدامین جواب نمیگیرن فرق داره اینکه ...
نمیدونم عزیزم من که اینجوری نبودم.البته کم هم تو همچین تاپیکهایی سرک میکشیدم چون حس میکردم به من ربطی نداره دوستان زیادی هم داشتم که مشکل باروری داشتن اونا هم اینجوری حساس نبودن ... ولی میشه گفت تعداد محدودی ممکنه خیلی حساس باشن به نظرم اونا هم حوصله همچین تاپیکیو ندارن خودم اگه بچه نداشتم میرفتم تاپیک خواهر شوهری 😁 من اونموقع بیشتر تاپیک اقدامیها و راهکارهاشون میرفتم
مامانهای خسته ای که این تادیک رو می خونید خواهشا بیایید با هم تصمیم بگیریم با عشق بچه هامون رو بزرگ ...
بچه های من رفلاکسیه شدید هستن شب و روز گریه میکنن شبها که پدرمو رسما در آوردن هر بار عصبی بشم برا خودم تکرار میکنم که طفلی ها گناهی ندارن درد دارن خدا صبرشو بهم عطا کرده 😍😍😍😍