من خودم دو تا بچه کوچیک دارم با اختلاف 27ماه. همسرم هم به شدت سرش شلوغه و کارش سنگینه طفلی به حدی خسته میشه که ازش توقعی ندارم.اما من عاشق بچه هامم.😘😘😘
بچه های من رفلاکسیه شدید هستن شب و روز گریه میکنن شبها که پدرمو رسما در آوردن هر بار عصبی بشم برا خو ...
خدا حفظشون کنه،واسه منم دوماه اول کولیک داشتن و دائم در حال گریه بودن از طرفی چون فاصله سنیشون کمه به شدت اذیت میشدم و بعضا در حد جنون عصبی میشدم،اما چند روزیه که ادم شدم و تصمیم گرفتم لذتش رو ببرم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه شب پسرم از شدت درد جیغ میکشید منم از بیخوابی میمردم یه لحظه تمام وجودم خشم شد بچه رو گرفتم نزدیک بود به شدت تکونش بدم همون لحظه به شیطون لعنت فرستادم و چسبوندمش به سینه ام و بوسش کردم همچین آروم شد خودم موندم تو قدرت آرام بودن و صبور بودن