2777
2789
عنوان

مامانهای مهربون بیایید قربون صدقه بچه هامون بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 54 پست
بچه های من رفلاکسیه شدید هستن شب و روز گریه میکنن شبها که پدرمو رسما در آوردن هر بار عصبی بشم برا خو ...

خدا حفظشون کنه،واسه منم دوماه اول کولیک داشتن و دائم در حال گریه بودن از طرفی چون فاصله سنیشون کمه به شدت اذیت میشدم و بعضا در حد جنون عصبی میشدم،اما چند روزیه که ادم شدم و تصمیم گرفتم لذتش رو ببرم.

خسته تر از این حرفهام...
از عصر دخترمو از شیر گرفتم خیلی حالم بده بهش عادت کردم😔 دعا کنین زودتر عادی شم

عزیزم این دوره بیشتر از بچه واسه مادر سخته، منم سر پسرم همه اش وسوسه میشدم دوباره بهش شیر بدم... اما خب میگذره و هر دو عادت می کنید.

خسته تر از این حرفهام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تو خونتم میتونی قربون صدقشون بری خب اینجا شاید کسی هس که بچه نداره قربون صدقش بره خواهشا تز ...

درسته منم ازمنتظرام .امااتفاقاتاپیک خوبیه👏👏

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
عزیزم این دوره بیشتر از بچه واسه مادر سخته، منم سر پسرم همه اش وسوسه میشدم دوباره بهش شیر بدم... اما ...

دخترم امشب بدون گریه مظلومانه خوابید خیلی عذاب وجدان گرفتم نشستم روبروش نگاش میکنم و گریه میکنم دعام کن

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
درسته منم ازمنتظرام .امااتفاقاتاپیک خوبیه👏👏

مرسی بانو لطف دارید شما😘،ان شاا... به زودی تاپیک بزنید که ای داد بچه ام نمی زاره بخوابم، غذا بخورم... همه اش خسته ام😁

خسته تر از این حرفهام...
مرسی بانو لطف دارید شما😘،ان شاا... به زودی تاپیک بزنید که ای داد بچه ام نمی زاره بخوابم، غذا بخورم. ...

فدات شم گلم باتاپیکت حال کردم ❤❤.انشالله همه منتظران مادرشن منم بین اونا

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
دخترم امشب بدون گریه مظلومانه خوابید خیلی عذاب وجدان گرفتم نشستم روبروش نگاش میکنم و گریه میکنم دعام ...

جانم عزیز، می فهممت،اما خب اینم یه مرحله است که باید ازش عبور کرد. عوضش بعد از این انرژی بیشتری خواهید داشت و این واسه دخملتون بهتره.

خسته تر از این حرفهام...
فدات شم گلم باتاپیکت حال کردم ❤❤.انشالله همه منتظران مادرشن منم بین اونا

ان شا.. ،من خودم یه زمانی تو کف یه بی بی چک مثبت بودم اما خدا خواست و دوتا پشت سرهم بهم هدیه داد،امیدوارم شما هم مثل من گرفتار بشید😈😉

خسته تر از این حرفهام...

یه شب پسرم از شدت درد جیغ میکشید منم از بیخوابی میمردم یه لحظه تمام وجودم خشم شد بچه رو گرفتم  نزدیک بود به شدت تکونش بدم همون لحظه به شیطون لعنت فرستادم و چسبوندمش به سینه ام و بوسش کردم همچین آروم شد خودم موندم تو قدرت آرام بودن و صبور بودن 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣