2777
2789
عنوان

مامانهای مهربون بیایید قربون صدقه بچه هامون بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چند وقته همش شده اه و ناله.بچه ها عشقند به خدا

ی تاپیک بزن

بیاین در مورد شیرین کاری بچه ها مون بگیم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

متوجهیم عشقن اما شاید کسی معشوقه نداره بخاد به قول شما قربون صدقش بره هیچوقت پز چیزیو که داری نیا اینجا به بقیه بدی از من به تو نصیحت 

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏

خودمم میدونم بچه ها عشقن ولی قربون صدقه رفتن تو سایت یه کار بیخودیه خب رودررو قربونشون برین.

اخه معنی نمیده اینجا مگه بچه میفهمه که اینجا قربون صدقش رفتی.محبت رودررو کن نه اینجا

من پسر ۱۸ ماهمو کتک زدم امزوز..تازه میخواستم امشب خودکشی  کنم😟😔

نه عزیزم تحمل کن، منم خسته میشم،کلافه میشم،اما خب گناه بچه ها چیه؟الان چند روزیه خودمو کنترل می کنم بچه هام ارومتر شدن،این کم نحملی ماست که اونها رو لجباز و پرخاشگر میکنه

خسته تر از این حرفهام...
منم خسته و کلافه مشم،کم میارم حتی چندبازئر تاپیک زدم و نالیدم... اما تو روخدا بچه ها جز ما کسی رو ند ...

عزیزم منم بچه یکسالع دارم دومی هم باردارم فاصلشون کمه باهم بعضی وقتا فک میکنم نمیتونم از پسشون بربیام و خسته میشم تاپیکتو دیدم روحیم عوض شد😘

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
نه عزیزم تحمل کن، منم خسته میشم،کلافه میشم،اما خب گناه بچه ها چیه؟الان چند روزیه خودمو کنترل می کنم ...

نه بچم خوبه با جاریم همسایه ایم پسر ۱۶سالش و شوهرش میان بچمو میبرن لجباز و کوچه ایی شده دلم میخواد بمیرم

اً
نکنیم اینکارو اینجا منتظر داریم😢

عزیزم من از منتظرها بودم ۹ سال بود حسرت نی نی به دلم مونده بود بارها سقط شدن خدا در اوج ناامیدی این دوتارو بهم بخشید انشالله دامن همه منتظرها سبز میشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
متوجهیم عشقن اما شاید کسی معشوقه نداره بخاد به قول شما قربون صدقش بره هیچوقت پز چیزیو که داری نیا ای ...

بیام در مورد کتک زدن بچه هام بگم دل منتظرا شاد میشه ایاااا؟

خسته تر از این حرفهام...