2777
2789

بی ملاحضه ان نیم ساعت پیش داشتیم بااقام میومدیم خونه ی ماشین زده بود ب پسره9یا10ساله😢😢چرااتااین موقع شب میذارن بچها بیرون بمونن. مرده بودمتاسفانه پارچه سفید کشیده بودن روش دلم خون شد. حالم خیلی بد صحنه روی لحظه دیدم حالت تهوع ناراحتی یجوریم اصلا

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۹۹ درصد ادما نباید بچه دار بشن

واسه دل خودشون هی پس میندازن و هر چی ژن خرابه رو منتقل میکنن و تربیتم نمیتونن کنن...

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عزیزم ۹۹ درصد ادما نباید بچه دار بشن واسه دل خودشون هی پس میندازن و هر چی ژن خرابه رو منتقل میکنن و ...

دقیقا😢😢 برادلخوشی خودشون بچهامیارن طفلیهای بی گناه من یکی اوردم گفتم خداروبدنیاددیگه نمیخام هرچی. بتونم براش فراهم میکنم همیشه مواظبشم. ولی. هرچی باشه ی مادر بچشو ده سال ایناهابکنهه اینجوری بمیره بخاطر. بی توجهی خودشون

توروخدا مواظب بچهاتون باشین😞😞😞

من خیلی میترسم یه روز خدایی نکرده اتفاقی برای بچه هام بیوفته 

همش بچه هایی که گم شدن میان تو. ذهنم یا اونایی که تصادف کردن یا در اثر حادثه مردن

خیلی مواظب بچه هام هستم ولی ترس راحتم نمیذاره 

اره موافقم امروز یک دخترچهارپنج ساله رو مامانش فرستاده بود نوشابه بخره من دیدم ترسیدم چندتامرد باچه قیافه هایی واستاده بودن اونم جای یه پارکی که چندتابچه ازتوش گم شده دختره به چه قشنگی

من خیلی میترسم یه روز خدایی نکرده اتفاقی برای بچه هام بیوفته  همش بچه هایی که گم شدن میان تو. ...

منم همینجورم. بعضیامادرهامثل مادخیلی حساسن بعضیا هم خیلیی😢😢بی ملاحضه

اره😢😢متاسفانه خیلی هستن بادوچرخه وورخیابانو تا12.1 شب

الان که خیلی راحت بچه ها و میبرن

خونه مادرشوهرم تو. یه شهرک هست بین اتوبان و. شهرک یه فضای سبز کوچیکه 

۳سال پیش تو. زمستون پسرای خواهرشوهرم ۴ تا هستن رفتن ۱۰ شب تو. پارک بازی بابای دو تاشون تو. ماشین بوده ( سرما خورده ) بعد میگفتن دو نفر با موتور از. لب اتوبان اومدن بهشون گفتن اون دو. تا پسر کوچیکا  بگین بیا اینجا کمک کنن ما موتورمون بیاریم پارک😱😱😱

میخواستن ببرنشون

دقیقا😢😢 برادلخوشی خودشون بچهامیارن طفلیهای بی گناه من یکی اوردم گفتم خداروبدنیاددیگه نمیخام هرچی. ...

عزیزم بهش برس مشخصه ادم دل رحمی هستی

من کلی گفتم واقعا نباید کسی که احتیاری نداره رو وارد این دنیای بد کرد.

باز خوبه بجه گلت تو مهربون رو داره

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا