2777
2789
داره ميگه ده هفته و سه روزه و مشكلي نيس

چرا پایینش که فارسی نوشته خونریزی داره

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

۱۰ هفته و ۳روزته و قلبش تشکیل شده و همه چی خوبه. فقط از یه خونریزی یه چیزایی نوشته

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه چیزش اوکیه و فقط جفتت قدامیه و پایینه،بیشتر استراحت کن ک با بزرگ شدن رحم بره بالا،رابطه نداشته باش و زیاد راه نرو و سنگینی بلند نکن ابدا

بابت اون یک خطیم ک فارسی نوشته با دکترت صحبت کن،راستش نمیدونم برای چیه

ولی همه چیز خوبه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

fetal ppresentation:floating

position of placenta:anterior & loiwying

اینا یعنی چی؟

و پایینش نوشته خونریزی به ابعاد 25*8میلی متر در بخش قدامی تحتانی ساک حاملگی مشاهده میشود یعنی خطرناکه؟

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑
همه چیزش اوکیه و فقط جفتت قدامیه و پایینه،بیشتر استراحت کن ک با بزرگ شدن رحم بره بالا،رابطه نداشته ب ...

جفت قدامی یعنی چی؟؟؟اینکه پایین نوشته خونریزی توبخش قدامیتحتانی ساک مشاهده شد یعنی خطرناکه؟؟

جفت قدامی یعنی چی؟؟؟اینکه پایین نوشته خونریزی توبخش قدامیتحتانی ساک مشاهده شد یعنی خطرناکه؟؟

جفت قدامی یعنی جفت قسمت جلویی رحم هستش 

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
همه چیزش اوکیه و فقط جفتت قدامیه و پایینه،بیشتر استراحت کن ک با بزرگ شدن رحم بره بالا،رابطه نداشته ب ...

مرسی عزیزم

ینی اول جفت قرار داره و پشت جفت جنین هست و طبیعیه و فرقش اینه ک ضربات نی نی رو دیرتر حس میکنی

جفت منم قدامیه و الان ک هجده هفتم هنوز هیچی حس نکردم

اون رو بهتر ب دکتر بگی،راستش من هم نمیدونم ولی اگر میخای بپرسم از دکتر هروقت ک جواب داد بهت بگم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
ینی اول جفت قرار داره و پشت جفت جنین هست و طبیعیه و فرقش اینه ک ضربات نی نی رو دیرتر حس میکنی جفت م ...

نه فردا میرم پیش دکترم..الان استرس گرفتم...اصلا رفته بودم برا ان تی...طبق تاریخ پری به حساب خودم 12هفته بودم..دکترم برا امروز نوشت ان تی رو..الان رفتم سونو گفت زوده..

ینی اول جفت قرار داره و پشت جفت جنین هست و طبیعیه و فرقش اینه ک ضربات نی نی رو دیرتر حس میکنی جفت م ...

عه..شما جنسیت نی نی تو میدونی..

نه فردا میرم پیش دکترم..الان استرس گرفتم...اصلا رفته بودم برا ان تی...طبق تاریخ پری به حساب خودم 12ه ...

چیزی نیست ک استرس داشته باشی

وگرنه تا الان لک و .. داشتی

اصلا استرس نداشته باش😘

نه فردا میرم پیش دکترم..الان استرس گرفتم...اصلا رفته بودم برا ان تی...طبق تاریخ پری به حساب خودم 12ه ...

اره مثل اینکه نه هفته و چهار روزته