۴ تا تخم مرغ
۵ قاشق شیر
۵ قاشق روغن مایع
یک لیوان دسته دار فرانسوی شکر
یک لیوان و نصف آرد مخصوص کیک
بکینگپودر یه قاشق مرباخوری که با آرد الک کن دوبار
وانیل نصف قاشق مربا خوری
اول تخم مرغ و شکر هم بزن اگر همزن برقی داری در حد ۳ دقیقه اینا بعد وانیل و شیر و روغن اضافه کن باز همبزن ارد هم با بکینگ پودر دو بار الک کن تو سه مرحله بهش اضافه کن با همزن برقی دیگه هم نزن با لیسک یا قاشق هم بزن تا ارد به خورد مواد کیکت بره .توستر رو تو دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ روشن کن به مدت نیم ساعت (میشه همون المنت پابینی .) بعد یه خلال بزن تو کیکت اگر چیزی چسپید یعنی هنوز نپخته اگر نچسپید یعنی پخته وقتی دیدی پخته المنت بالا در حد یه دقیقه روشن کن تا روش هم طلایی شه....