2777
2789
سلام  من دارم   ۵ ساله  راضیم  ازش    کیک  و پیتزا و ماهی و مرغ & ...

تا حالا توش کیک شیفون پختی? راهنمای پختش رو داری?

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیفون چیه؟ کیک  اسفنجی   درس کردم  بیسکوییت هم  درس کردم

اگه راهنما درجه حرارت رو داری برام بفرست من گمش کردم. اسفنجی رو چند درجه میزاری و چند دقیقه?

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

۴ تا  تخم  مرغ

۵ قاشق  شیر 

۵ قاشق روغن  مایع

یک لیوان دسته دار فرانسوی    شکر

یک لیوان  و نصف   آرد مخصوص کیک 

بکینگ‌پودر یه قاشق مرباخوری   که با  آرد الک کن   دوبار  

وانیل   نصف  قاشق مربا خوری

اول تخم  مرغ  و شکر  هم بزن  اگر همزن برقی داری در حد ۳ دقیقه  اینا    بعد وانیل   و شیر  و روغن  اضافه  کن باز همبزن      ارد هم  با بکینگ  پودر دو بار الک   کن    تو سه مرحله  بهش اضافه  کن    با  همزن برقی  دیگه  هم نزن   با  لیسک  یا قاشق   هم بزن     تا ارد  به خورد  مواد کیکت  بره     .توستر   رو  تو دمای  ۱۸۰   تا  ۲۰۰  روشن  کن   به مدت  نیم  ساعت (میشه  همون المنت پابینی .) بعد  یه خلال  بزن تو  کیکت  اگر  چیزی  چسپید  یعنی هنوز  نپخته اگر نچسپید یعنی  پخته     وقتی  دیدی  پخته  المنت  بالا  در حد   یه  دقیقه  روشن  کن  تا  روش  هم  طلایی شه....

خدایا شکرت..      
اگه راهنما درجه حرارت رو داری برام بفرست من گمش کردم. اسفنجی رو چند درجه میزاری و چند دقیقه?

ببین   یکیشک تایمره  یکیش درجه حرارت    که  نسلت  ب هر  چیزی  فرق  داره  یکیشم   واسه  المنت  بالا  و پایینه   رو  دایره های  کنارس  نگاه  کن  هر سمتی بچرخونی  کدوم المنت  روشن میشه    میشه  از    توسترت  عکس بدی؟

خدایا شکرت..      

اینا رو میدونم. فقط اینکه کیک شیفون که درست میکنم توش اولش عالی پف میکنه بعد همون توی توستر پفش میخوابه میخوام ببینم تو راهنما چند درجه در نظر گرفته واسه کیک شیفون