2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه پیش دبستانی دارید

239 بازدید | 38 پست

ثبت نام کردید؟ من ثبت نام کردم  ولی  دودل هستم  که نکنه  زود  درگیر مدرسه  و اینا  کردمش  و اینکه  صبح  باید  بیدار شه  ولی  از طرفی هم  گفتم  شاید  اجباری  باشه  برای  ورود به کلاس  اول... نظرتون چیه؟  شما  ثبت نام کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم اما ميگم بذار بره 

يهو بره مدرسه در برابر بقيه بچه ها كه مهد و پيش دبستاني رفتن ممكنه مهارتهاي كمتري داشته باشه اذيت ميشه

بعدشم عادت ميكنه به روال مدرسه يهو كلاس اول براش سخت نميشه

پيش دبستاني هم درس خاصي يادشون نميدن كه بخواد زده بشه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
از الان باید ثبت نام کنیم؟ میبرم ،ولی نمیدونم کجا.. همه جا روزای اول خوبن و هی میگن اینو یاد میدیم ا ...

من  غیر انتفاعی  ثبت  نام  کردم اینجا  هم  خیلی  چیزها به  ما  گفتن  امیدوارم  انجام بدن

بحث اجبارش به کنار حتماااا باید برن چون باعث رشد خودشون میشه پیش دبستانی میدونین چقدر روی روابط اجتماعی و معارت های بچه تاثیر داره..  بچه هایی ک پیش دبستانی نرفتن خیلی عقب تر از بچه های دیگه هستن.... اینو برای این میگم ک هم من هم مادرم معلمیم و سال هاس با بچه ها در ارتباطیم..

اداب نشستن سر کلاس ارتباط با معلم اراباط با بچه ها...

تجربیاای ک تو مدرسه بدست میارن قابل قیاس با کارهایی ک شما بخواین تو خونه انجام بدین نیست

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم