ثبت نام کردید؟ من ثبت نام کردم ولی دودل هستم که نکنه زود درگیر مدرسه و اینا کردمش و اینکه صبح باید بیدار شه ولی از طرفی هم گفتم شاید اجباری باشه برای ورود به کلاس اول... نظرتون چیه؟ شما ثبت نام کردید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از الان باید ثبت نام کنیم؟ میبرم ،ولی نمیدونم کجا.. همه جا روزای اول خوبن و هی میگن اینو یاد میدیم اونو یاد میدیم ولی بعد یه مدت میبینی نه فقط اوایلش خوب بودن..
بحث اجبارش به کنار حتماااا باید برن چون باعث رشد خودشون میشه پیش دبستانی میدونین چقدر روی روابط اجتماعی و معارت های بچه تاثیر داره.. بچه هایی ک پیش دبستانی نرفتن خیلی عقب تر از بچه های دیگه هستن.... اینو برای این میگم ک هم من هم مادرم معلمیم و سال هاس با بچه ها در ارتباطیم..
اداب نشستن سر کلاس ارتباط با معلم اراباط با بچه ها...
تجربیاای ک تو مدرسه بدست میارن قابل قیاس با کارهایی ک شما بخواین تو خونه انجام بدین نیست
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم