2777
2789
عنوان

خانه دارها بیایین چند تا سوال

312 بازدید | 45 پست

۱) هرچندوقت خونه مادرتون میرین؟؟

۲) خونه دوستاتون هرچند وقت میرین

۳ . خونه خواهر برادراتون . خونه فامیلا در کل؟.

۴ . اصلا میشه چند روز پشت هم خونه میمونید؟؟؟

۵ . با کی درد و دل میکنید؟

خودم اول بگم

خونه فامیل و اینا سالی یه بار

خواهر ندارم برادرم هم ازم دوره

مادرم همیشه خونه مادرش یه شهر دیگس و من باید هزار بار زنگ بزنم تا بیاد خونه خودش تا من برم خونشون

با یه خانمی دوست هستم ولی چقدر مزاحمش بشم دل من باشه هر هفته برم خونشون

دو هفته هست جایی نمیرم خونمون حیاط و باغچه داره ولی چقدر مشغول اینا باشم

به مادرم میگم باش خونه تا بیام خونتون یا بهش زنگ میزنم درد و دل کنم بهم میگه مگه درس نخوندی چرا ناراحتی میکنی؟

آخه چه ربطی داره

پدرم همه ساختمون داد به برادرم دقیقا من ازدواج کردم هفته بعدش خونمون داد به برادرم

پدرم دید شوهرم دانشجو هست ولی بی رحمانه ساختمون منو داد به برادرم که پسرش اذیت نشه تا حالا ۵ تا ساختمون بهش داد کلی ماشین بهش داد.

آخه خونه منو اول زندگیم چرا بهش داد که من مستاجر بشم

من با یه مرد خوب ازدواج کردم ولی خب درآمدش کمه تا شغل خوب پیدا کنه مطمئنا اون ساختمان خیلی تو زندگیم به درد میخورد اول ازدواجم اونو به برادرم داد

به من میگن حسودی میکنم . این حرفشون داغونم میکنه  من فقط میگم چرا بی عدالتی میکنید

الانم میخوام خونشون برم همش ناز میدن میگن بعدا

آخه منم دل دارم دوست دارم خونه مادرم برم باهاش حرف بزنم ولی مادرم بجای درد و دل آتیش به دلم میزنه

خیلی داغونم چه کنم؟. شما هر چندوقت خونه مادرتون میرین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهر غریبم،،،سالی یه بار،،،دوستی ندارم اینجا،،،،،کلاس نمیرم،،،،محیط خونه رو بیشتر دوست دارم،،،تامام

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شده دو هفته از خونه بیرون نری؟ 

آاااااااررررررههههههه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من اگر جات بودم قطع رابطه میکردم با همشون اینا والدین هستن بایزید ...داداشت وجدان نداشت مامان بابات چی اصلا ارزش ندارن واگزارشون کن بخدا

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹

خونه مامانم که هر روز یا یه روز درمیون میرم حتما چون شیفت کاری همسرم زیاده و منم تنها ... 

خونه دوست و این چیزا نمیرم چون اونام نمیان ...

خونه فامیلا هم خیلی میرم چون خاله عمو دایی هام همه خونه هاشون با اختلاف چند کوچه از خونه مامانم هستن وقتی میرم اونجا میریم به مادربزرگم سر میزنیم که همیشه خاله و یکی هست اونجا هم رو میبینیم ... 

خانوادمم تا حالا برام کم نذاشتن با اینکه یکم مشکلات مالی دارن الان بهترینا رو برام همیشه خواستن و میخوان تا جایی که هرکی ببینه با وجود اینکه مامانم سه تا بچه داره همه میگن فاطمه ( من ) رو یجور دیگه دوست داره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

خونه مادرم هفته ای دو تا سه بار،یکساعت میشینم چون بچه هام شلوغ میکنن،با خانواده همسر اصلا رفت و آمد ندارم،سالی سه دفعه نهایت میرم خونه مادرشوهرم ،یه دوست دارم ،بیست ساله با هم رفیقیم،هفته ای یکبار میریم دوتایی میچرخیم و صفا میکنیم،خودم بچه هامو دکتر میبرم،دوقلو پسرن،سه ماه دیگه میشه چهارسالشون،میبرم دنیای بازی،تجریش،قاعم،پارک،خرید خونه از هایپر،روزمو شب میکنم،نه توقع از خانواده خودم دارم نه خانواده شوهرم،واسه همین اعصابم آرومه،این زندگی منه و خودم مسئولشم،با شوهرمم میریم با ماشین غذای بیرون و دور دور تقریبا هفته ای یه بار یا دو سه بار،بستگی داره

خونه مامانم شاید هرروز برم

خونه مادرشوهر هفته ای یه بار

خونه فامیلا هروقت دعوت کنن سالی یکی دو بار

خونه دوستان هم سالی یک دوبار

خدایا صبری به من عطا کن تا دربرابر مصلحت تو تسلیم باشم💔