2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی حال نوشتن ندارم. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ خستم .

منو ببخش

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ته چین مرغ

4پیمانه برنج را آبکش کرده یک عدد تخم مرغ کامل را هم زده سپس 1 پیمانه ماست معمولی ...1 پیمانه سرخالی روغن مایع...نمک...زعفران دم کرده... مخلوط کرده سپس برنج آبکش را اضافه میکنیم برنج را تا حدی اضافه میکنیم که زیاد شل یا زیاد سفت نباشدته قابلمه مورد نظر را چرب کرده سپس مرغ پخته شده را در ته قابلمه مرتب چیده سپس مخلوط را در قابلمه ریخته صاف میکنیم خیلی کم فشار میدهیم تا له نشود سپس کمی پیازداغ مجلسی و زرشک که قبلا در روغن تفت داده شده و کمی زعفران زده شده را روی ته چین میریزیم سپس پلو سفید ریخته میزاریم دم بکشد

بزن نت هزارمدل میاره مو به مووو

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

ته چین آسون برنج  آب‌کش کن ماست و زعفران تخم مرغ وکلای باهم مخروط کن با برنج قاطی کن  ظرف روغن بریز یک لایه مواد بریز بعد گوشت چرخ سرخ شده بریز  بادمجان حلقه شده سرخ کرده بیز لایه دوم مواد اضافه کن با سینه مرغ ومغز بادم میشه

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

عزیزم مثلا ۳ پیمانه برنج بردار 

خیسش کن 

بذار تو ابجوش ابکشش کن 

نصفش رو بردار با تخم مرغ ماست پرچرب و زرده ی تخم مرغ و زعفران و نمک و فلفل و روغن قاطی کن ته قابلمه ی نچسبتو چرب کن بریز توش 

وسطش رو زرشکی ک تو گلاب خیسوندی بریز و اگر ته چین مرغه مرغ رو بپز ریش ریش کن همین لایه بریز

نصف مونده ی برنجت رو با زعفرون قاطی کن بریز روش و شعله پخش کن دم کنی بذار تمام

در اخرم برگردون تو ی ظرف برش بزن و روش رو با زرشک و خلال پسته تزئین کن 

تمبل خان تو نت بزن هم فیلم اموزشیش هست هم متن و عکس و دستوره پخت مرحله به مرحله تممممممممبببببببل 😛

😂

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.