2777
2789
عنوان

کسی هست کمکم کنه

55 بازدید | 12 پست

شدیدآ آفت دهان دارم ، دکتر ، دارو ‌، دهانشویه ،هیچ کدوم اثر نکرده اصلآ نمیتونم حرف بزنم کسی تجربه داشته راهنمائیم کنه ممنون😣😷

خدایا آنی ما را به خودمان وامگذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشت هم دادین از نمونه افت ها

قارچ نیستن؟

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

خواهرشوهرمنم دوسالی میشه که درگیره مدام آفت های بزرگ ودردناک میزنه چندروزپیش رفته دکترسنتی بهش گفته حساسیت به جیوه داری همون مواد پرکردن دندان گفته روکش کنی خوب میشی

نه قارچ نیست تب شدید داشتم بخاطر همون دهنم آفت زده .

خب پس اب نمک و رب انار رو امتحان کنید

برا دردش هم دیفن هیدرامین غرغره کنید 

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
باشه امتحان میکنم ممنون گل بانو جان

خواهش میکنم عزیزم