2777
2789

سلام شبتون‌ خوش دوستان

وااااای مردم من دیگه از درد

چهارشب پیش یهو پهلوهام و شکمم درد گرفت و لرز کردم

اینم بگم رفته بودیم پارک و چند ساعت رو چمن نشستم اخه دوس دارم خب😐😑

الان چندشبه بالای نافم و شکمم و کمرو پهلوم درد میکنه امشب بیشتر درد تو پهلوهامه انگار کلیه هام

هووووففففففف

حالا نمیدونم فردا چه دکتری برم داخلی یا مامایی یا زنان یا.....

به نظرتون چه دردی گرفتم خبر ندارم

توروخدا دعام کنید 😢😭😘

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا عفونته

خودمم حدس میزنم حداقلش کاش عفونت باشه میترسم سنگی چیزی داشته باشم😨😵😧😓

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

منم خارش و خشکی پوست گرفتم نمیدونم چمه😐

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
برو سونو بنويسه برات دكتر داخلي

مامایی برم بهتر نیس با نظرتون؟؟امکانش هس با معاینه تشحیص بده بخاطر هزینه سونو اینا میگم

مامایی برم بهتر نیس با نظرتون؟؟امکانش هس با معاینه تشحیص بده بخاطر هزینه سونو اینا میگم

اين دردا درد خاصي نيس چون چند جا هس ولي ممكنه كليه باشه نهايتا كه سونو مينويسه فقط براش 

سرما خوردی  برو متخصص داخلی

اها راستی وقتی اب سرد میخورم وااای انگار با چاقو میزنن تو پهلوهام.فردا حتما میرم دیگه مرسی عزیزم

به نظر عفونت ادراري يا مثانه گرفتي برو پيش دكتر زنان يا ماما معاينه ميكنه و برات آزمايش إدرار مينويسه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
منم خارش و خشکی پوست گرفتم نمیدونم چمه😐

الرژی فصلی نیس؟؟

الرژی فصلی نیس؟؟

نمیدونم والا. هیچوقت اینجوری نبودم آخه😕

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
به نظر عفونت ادراري يا مثانه گرفتي برو پيش دكتر زنان يا ماما معاينه ميكنه و برات آزمايش إدرار مينويس ...

عه شما ماما هستید چه خوب😍کاش همینطور باشه اخه از سنگ کلیه و اینا میترسم