2777
2789
عنوان

این دردها نشونه ی چی میتونه باشه😢😥😣😤😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست
عه شما ماما هستید چه خوب😍کاش همینطور باشه اخه از سنگ کلیه و اینا میترسم

مگه سابقه سنگ داريد؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
دردِ عشق 😁

🤣🤣😅😅نه بابا درد عشق کجاو این کجا

لعنتی دردش طوریه که عشق و عاشقی از سرم پریده😓😓

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها راستی وقتی اب سرد میخورم وااای انگار با چاقو میزنن تو پهلوهام.فردا حتما میرم دیگه مرسی عزیزم

انشالله خوب میشی چیزی نیست 

ی دوش اب گرم بگیر 

قرص شب و روز بخور 

بهتر می شی 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
مگه سابقه سنگ داريد؟

نه والا اخه تو نت خوندم اکثر علایمو داشتم مثلا تکرر ادرار با کمی سوزش....یا درد مثل زایمان ..به نظرتون‌امکانش هست از نشستن روی چمن باشه؟؟؟؟قبلا اخه هیچ حساسیتی نداشتم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
نه والا اخه تو نت خوندم اکثر علایمو داشتم مثلا تکرر ادرار با کمی سوزش....یا درد مثل زایمان ..به نظرت ...

ربطي به چمن نداره عفونت ادراري داريد به احتمال زياد ،بدون شلوار و شورت كه رو چمن نشستيد عزيز دلم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
انشالله خوب میشی چیزی نیست  ی دوش اب گرم بگیر  قرص شب و روز بخور  بهتر می شی&nb ...

مرسی مهربون چشم حتمااااا.....اب گرمو موافقم تو تابستون درجه ابگرمو اوردیم پایین شبا کولر روشن ماهم روباز میخابیم از اینطرفم اب یخخخخخ حقمه این دردا😅😅

قرص شبو روز چیه😓😓

مرسی مهربون چشم حتمااااا.....اب گرمو موافقم تو تابستون درجه ابگرمو اوردیم پایین شبا کولر روشن ماهم ر ...

از داروخانه بگیر داره هر هشت ساعت یکی بخور 

یا قرص کلداکس 

برای عفونت اموکسی دی کلاسی 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
ربطي به چمن نداره عفونت ادراري داريد به احتمال زياد ،بدون شلوار و شورت كه رو چمن نشستيد عزيز دلم&nbs ...

ممنون مهربون😘😍پس میرم دکتر ماما هم معاینم کنن و هم ازو سونو اگه لازم باشه بنویسن

استارترمنم هفته پیش بالای معده  تامثانه همینطوردردداشتم رفتم دکترمعاینه کردگفت عفونت زیادداری  شماهم عفونت داری ب احتمال زیاد ولی اینوحتماپیگیری کن

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
ممنون مهربون😘😍پس میرم دکتر ماما هم معاینم کنن و هم ازو سونو اگه لازم باشه بنویسن

فكر نكنم سونو بنويسن همون آزمايش ادار u/a u/c مينويسن برات به احتمال زياد 

منم ازمایش دادم وتاساعت۲نیمه شب دستم بندبیمارستان بود تاسرم زدم آب روآتش بود

فقط تورو خدا دوستان من به عنوان ماما تقريبان مطمئنم مشكل چيه و درمان چيه ولي چون ممكنه اشتباه كنم مثلان عفونت ساده باشه و يا سنگ كليه يا صفرا باشه نه ممكنه آپانديس باشه نه دارو تجويز ميكنم نه تشخيص ميزارم براشون تورو خدا هر چيزي رو سريع نگيد اين و بخور اون و بخور چيزي نيست  اين كارها ممكنه مديونتون كنه و گريبان گيرتون بشه حداقل عذاب وجدانش 

منم ازمایش دادم وتاساعت۲نیمه شب دستم بندبیمارستان بود تاسرم زدم آب روآتش بود

خداروشکر که بهترید

شما پهلوهاتونم درد میکرد من دقیقا مثل زایمانم سر پسرم درد میگیرا کمرم گاهی وقتا نفسمم میبره درد لعنتی

خداروشکر که بهترید شما پهلوهاتونم درد میکرد من دقیقا مثل زایمانم سر پسرم درد میگیرا کمرم گاهی وقتا ...

من کمرنه  پهلوهایکم