2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ای خدااا😢😢

469 بازدید | 33 پست

امروزفهمیدم برای دومین بارباردارم...خودم که خیلی خوشحالم‌موندم چطوری به شوهرپ بگم هنوزنگفتم گفتم فردابرم ازمایش بدم مطمئن‌که شدم بهش بگم......میدونم‌میخوادبهم بگه هنوزداری غرغرمیکنی برای دخترمون وکوچیکه واین صحبتاولی من خودم دوست دارم بچه هام باهم بزرگ بشن...دخترم تنهانباشه..کی میدونه فرداچی میخوادبشه ..میخوادبگه خدابه دادم برسه بابای بچه هارومیخوای چکارکنی وازاین حرفها..حالامادرشوهرم که رابطه ی صمیمی باهاش دارم امروزمیگه اگه دخترم رفت راهنمایی بعدی روبیارالان فقط به فکربزرگ‌کردن دخترت باش...به اون جی بگم...بعدی موصوعی که ازالان داره عذابم میده اینه کههمسرم فوق العاده طبع گرمی داره اهل خیانت اصلانیست ولی چشمم ترسیده که خدایانکنه شوهرمنم...😭😭این افکاربدجوری پریشون حالم کرده..دخترمومیخوام ببرم بخوابونم برم ی دل سیرگریه کنم😭😢😢احساس دلتنگی دارم برای خودم شوهرم نمیدونم چراانقدردلم میخوادشوهرم بغلم کنه وباهاش حرف بزنم وبگم که اذیتم نکن تواین مدت بگم که هیچ کس بجرتونمیتونه منواروم کنه هیج کس..ولی الان خوابیده ومن بی نهایت دلم گرفته😭😢😢

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چه بگویم نگفته هم پیداستتتتت 

غم این دل مگریکی ودوتاست

..😢😢این اهنگ وپخش کردن دلم اتیش گرفت برای خودم..من خیلی ادم سفتی ام خیلی سخت گریه میکنم ودلم میگیره ولی امشب...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا این که غصه نیس

خدا بهت لطف کرده

چه جیزهاییی رو غصه میدونید بخدا

به دنیا میاد عشقشو با خودش میاره

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

عزیزم به سلامتی دوران رو بگذرونی...کاش خدا یه نگاهی به ما منتظرا هم بکنه...

الانم غصه نداره که خوشحال باش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بابا این که غصه نیس خدا بهت لطف کرده چه جیزهاییی رو غصه میدونید بخدا به دنیا میاد عشقشو با خودش م ...

ممنونم عزیزم💖

عزیزم به سلامتی دوران رو بگذرونی...کاش خدا یه نگاهی به ما منتظرا هم بکنه... الانم غصه نداره که خوشح ...

خیلی ممنون گلم...انشالله💖

کیف کن و خدا روشکر  خیلیها از جمله خودم ارزوی این حالتو دارن .من که عاشقه اینم که بچه هام شیر تو شیر بشن کلا از این حرف خوشم میاد بعضیها میگن🤣🤣

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
وااا یه طوری حرف میزنی انگار تنهایی رفتی واسه خودت بچه آوردی یا بکرزایی کردی 😒😒 خب شوهرت کرده دیگه ...

مقصرنمیدونم فقط دوست دارم بهم‌محبت کنه

کیف کن و خدا روشکر  خیلیها از جمله خودم ارزوی این حالتو دارن .من که عاشقه اینم که بچه هام شیر ت ...

اخ عزیزدلم....ایشالله که به زودی💖

الهيي عزيزدلم خيلي ناراحت و دل منم گرفت با اين حرفا🌹🌹🌹🌹 مبارك باشه مهربوم نه انشالله درست ميشه با شوهرت فردا با مهربوني و آرامي حرف بزن اول شروع كن بهش بگو دخترمون جقد تنهاست و فلان و... خلاصه چيزايي كه ميدوني احساسي ميشه و فلان😅 بعد ديگه كم كم بگو حامله ام داري بابا ميشي دوباره .. خدا قسمتون كرده ترو دوباره بابا لايق دونسته خيليا همچين آرزويي دارن نبايد ناشكري كنيم و ... شوهرت اوكي داد انشالله بقيه هم درست ميشه نگران نباش قول ميدم شوهرت بفهمه بخواد😊❤️  واسه منم دعا كن حامله شم 🌹

چه بگویم نگفته هم پیداستتتتت  غم این دل مگریکی ودوتاست ..😢😢این اهنگ وپخش کردن دلم اتیش گرفت ...

همه ی حرفایی که اینجا نوشتی تو نامه بنویس براش 

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...