دخترپاییزیم مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 عنوان دلم خیلی گرفته ای خدااا😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 33 پست امروزفهمیدم برای دومین بارباردارم...خودم که خیلی خوشحالمموندم چطوری به شوهرپ بگم هنوزنگفتم گفتم فردابرم ازمایش بدم مطمئنکه شدم بهش بگم......میدونممیخوادبهم بگه هنوزداری غرغرمیکنی برای دخترمون وکوچیکه واین صحبتاولی من خودم دوست دارم بچه هام باهم بزرگ بشن...دخترم تنهانباشه..کی میدونه فرداچی میخوادبشه ..میخوادبگه خدابه دادم برسه بابای بچه هارومیخوای چکارکنی وازاین حرفها..حالامادرشوهرم که رابطه ی صمیمی باهاش دارم امروزمیگه اگه دخترم رفت راهنمایی بعدی روبیارالان فقط به فکربزرگکردن دخترت باش...به اون جی بگم...بعدی موصوعی که ازالان داره عذابم میده اینه کههمسرم فوق العاده طبع گرمی داره اهل خیانت اصلانیست ولی چشمم ترسیده که خدایانکنه شوهرمنم...😭😭این افکاربدجوری پریشون حالم کرده..دخترمومیخوام ببرم بخوابونم برم ی دل سیرگریه کنم😭😢😢احساس دلتنگی دارم برای خودم شوهرم نمیدونم چراانقدردلم میخوادشوهرم بغلم کنه وباهاش حرف بزنم وبگم که اذیتم نکن تواین مدت بگم که هیچ کس بجرتونمیتونه منواروم کنه هیج کس..ولی الان خوابیده ومن بی نهایت دلم گرفته😭😢😢 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤. 1398/04/16 | 03:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 چه بهتر بچه پشت هم نه تنها میمونن نه اینکه چند ساله دیگه اینو از اب وگل ودر می اوردی تازه باید فکر د ... خیلی ممنون عزیزم اره بخداماکه دارین سختی میکشیم یکدفعه بکشیمتمام بشه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 خب سن تون هم که خیلی خوبه...ان شالله به سلامتی دنیا بیاد با همدیگه بزرگ بشن 🌷❤ خیلی ممنونم..واقعاخودمم همینطوری فکرمیکنم ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دخترپاییزیم مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 تو قوی و صبوری دختر پاییز تصورم نسبت بهت اینجوریه قبلنا بیشتر میومدی سایت . وای عزیزدلم....مرسی ازلطفت..خیلی خوشحال شدم ایتطوری گفتی...بخداخیلی سخت ترازایناروتحربهکردمولی چون دومین بارداریمه ی جورایی توشوکم..اره عزیزم تامیامکه بیام سایت کارای خونه وبچه داری وخریدو...میریزه روسرم😣ولی بازمیام..واقعانمیشه دل کند ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.