2777
2789

هر چيزي كه تو ذهنتون اثبات محسوب مي شه 

مثل اثبات خودتون و توانايي تون  به ديگران،

اثبات يك مسأله يا قضيه علمي ،

اثبات چيزي به كسي و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قابل بازگو كردنه بگيد چطور تونستيد اين كار رو انجام بدين

نگو این همیشه بدیو منو پشت سرم به همسرم میگه ولی بخدا خواهرشوهرم مادر نداره با سن کمم عین مادرم براش مثلا موقع زایمانش ۱۰ روز موندم خونش از خودش و بچش مراقبت کردم ....همسرمم کم کم بهم بدبین میشد این اخر سری شوهرم گف اره این حربهارو پشت سرت میگن وقتی زنگ زدم بهش گفتم چرا این حرفارو پشت سرم گفتی با پر رویی تمام گفت شوهرت دروغ میگه من چیزی نگفتم درواقع اونا افکار خودشه که از زبون من میگه بهت !!!!

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
نگو این همیشه بدیو منو پشت سرم به همسرم میگه ولی بخدا خواهرشوهرم مادر نداره با سن کمم عین مادرم براش ...

الان همسرتون برخورد كردن با خواهرشون؟ 

بعد  زماني كه بهش محبت مي كرديد هم بدي مي كرد بهتون؟ تشكر نمي كرد؟

الان همسرتون برخورد كردن با خواهرشون؟  بعد  زماني كه بهش محبت مي كرديد هم بدي مي كرد بهتو ...

اره چند روزه دیگه باهاش حرف نمیزنه

معمولی بود یعنی اینقد که محبت کردم فقط یه تشکر خشک میکرد

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!