2777
2789
عنوان

کممممممکککک شپش گرفتمممم😭😭😭😭

411 بازدید | 53 پست

وااااای بچه هاااا من زود زود حموم میکنم به خدا. به بهداشتمم خیلی اهمیت میدم نمی‌دونم چجوری شده گرفتمممم😭😭تازه متوجه شدم نمی‌دونم چیکار کنممممم😢😢😢دوستم گفت سس بزنی درست میشه بنظرتون ریشه کن میشه اگه سس بزنم؟😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتو سه سانتی کوتاه کن و رختخواباتم بشور و بنداز جلو آفتاب چندروز. حتما یکی از نزدیکات داره و از اون گرفتی

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم

برو داروخونه یه شامپوی مخصوص بگیر یه بار بزن راحت میشی درمانهای خونگی طول میکشه تا حواب بده دیگه هر چی بیشتر بگذره خونت آلوده نیشه کارت سختتر میشه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

عزیزم شپش به بهداشت ربطی نداره.تو سر تمیز بیشتر و بهتر میمونن اتفاقا.برو داروخونه شامپوشو بگیر بزن.همه رو متکایی و ملحفهاتو بشور بنداز تو آفتاب.اگه تونستی از قهوه خونه های قدیمی آب تنباکو بگیر بزن من اینکارو کردم رفتن.