2777
2789
عنوان

بچها یه سوال داشتم لطفا کمک کنید

1045 بازدید | 23 پست

سلام دوستان آیا کسی میدونه اختلال وسواس فکری و اسکیزوفرنی بهم ربطی دارن یا نه؟ 

من شنیدم وسواس فکری اگه شدید بشه منجر به توهم و اسکیزوفرنی میشه آیا شما اطلاعی در این زمینه دارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله منظورم این نبود که به هم ربط دارن😅 منظورم این بود من اطلاعات دارم ربطی به هم ندارن

پس پزشکی که من رفتم گفت اگر درمان نشی ممکنه به اسکیزو تبدیل بشی چون من وسواس فکری دارم و توهم بینایی هم میزنم

خب یعنی ممکنه منجر بشه به اسکیزوفرنی یا توهم اگه درمان نشه؟

اسکیزثفرنی بحثش فرق داره

وسواس فکری یه فکره که نمیتونی جلوش مقاومت کنی

اسکیزوفرنی یه نفر داره باهاش حرف میرنه!حتی خوندم که گاهی صدای طرف رو هم میشنون!

اسکیزثفرنی بحثش فرق داره وسواس فکری یه فکره که نمیتونی جلوش مقاومت کنی اسکیزوفرنی یه نفر داره باها ...

من از بچگی تا الان با خودم وقتی تو خونه تنهام حرف میزنم یعنی نه با خودم احساس میکنم چند نفر جلو نشستن و دارم براشون صحبت میکنم البته موجودی نمیبینم ولی همش به ادمایی که قراره باهاشون در اینده حرف بزنم حرف میزنم

اسکیزثفرنی بحثش فرق داره وسواس فکری یه فکره که نمیتونی جلوش مقاومت کنی اسکیزوفرنی یه نفر داره باها ...

و اینکه فوق العادخ روی ایدز و هپاتیت حساسم و از ترشی که دارم نکنه یه وقت تو خیابون سرنگ تو پام بره تقریبا خونه نشین شدم

پس پزشکی که من رفتم گفت اگر درمان نشی ممکنه به اسکیزو تبدیل بشی چون من وسواس فکری دارم و توهم بینایی ...

توهم بینایی چیه؟

وسواس خودش یه نوع توهمه.فکر الکیه.که به دلایلی به وجود میاد

میتونه ارثی و ژنتیکی باشه یا تربیتی

معمولا کمبود سروتونین دارن افراد وسواسی که با دارو کنترلش میکنن

اما مهمترین درمان تو وسواس روان درمانیه

دارو فقط کمک میکنه که راحت تر با روان درمانی کنار بیان

حتی کسایی بودن که بدون دارو و فقط با روان درمانی خودشون رو درمان کردن

توهم بینایی چیه؟ وسواس خودش یه نوع توهمه.فکر الکیه.که به دلایلی به وجود میاد میتونه ارثی و ژنتیکی ...

من دارم الان دارو نصرف میکنم دپاکین و فلووکسامین ولی نتیجه ای ندیدم

من از بچگی تا الان با خودم وقتی تو خونه تنهام حرف میزنم یعنی نه با خودم احساس میکنم چند نفر جلو نشست ...

منم حرف میزنم

هم با خودم هم واسه جوع سخنرانی میکنم😅

صدای کسی رو میشنوی؟

کسی باهات حرف میزنه؟