2777
2789
عنوان

چه کنم درد زایمان بگیرم؟

793 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها من خیلی دوست دارم زایمان طبیعی کنم میشه از تجربیاتتون بگین ک من چه کارهایی انجام بدم ک زود دردم بگیره 

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی زیاد و موقع قدم برداشتن پاتو بکوب زمین.رابطه داشته باش.زعفران دارچین پونه بخور.دوش آب گرم بگیر اینا تاثیر داره البته یه وقتایی هم هیچی تاثیر نداره انقدر که بچه های الان سرتق شدن

😎😎😎
گل مغربی زعفرون پله پیاده روی توپ

گل مغربی چطوریه؟ شنیدم قرصشو میخورن درسته؟

بعد اینکه من طبقه دومه خونه ام چقد از پله برم بالا و پایین؟

منم مثه شما درگیرم هنوز. میخوام طبیعی بیارم. هنوز دردم نگرفته. از35هفته پیاده روی و شروع کردم. الان دیگ از امشب نمیرم پیاده روی. زانوهام جواب کرده قشنگ. شبی دوساعت پیاده روی داشتم. شربت زعفرون عسل هم میخورم. زیر دوش ابگرم هم ده تابشین پاشو میرم. روی توپ هم روزی یه ساعت میشینم کمه کمش. نزدیکی هم خیلی خوبه واسه بازکردن دهانه رحم. 

چرا زود بوقتش درد میگیره دیگه

دوهفته دیگ وقت دارم خیلیا رو دیدم ۴۰ هفته رو هم رد میکنن و باز نمیشن نمیخوام سزارین بشم یا امپول فشار بزنن بهم