2777
2789
عنوان

چه کنم درد زایمان بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 54 پست
پیاده روی زیاد و موقع قدم برداشتن پاتو بکوب زمین.رابطه داشته باش.زعفران دارچین پونه بخور.دوش آب گرم ...

اره ی جا نوشته بود بچه ب زندگی تو رحم مادر عادت کرده نمیخواد بیاد بیرون فک کنم پسر منم از هموناس قربونش برم 😅😅😅

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثه شما درگیرم هنوز. میخوام طبیعی بیارم. هنوز دردم نگرفته. از35هفته پیاده روی و شروع کردم. الان ...

وای این همه کار کردی هنوز هیچی باز نشدی؟ دکتر معاینه ات کرده؟

وای این همه کار کردی هنوز هیچی باز نشدی؟ دکتر معاینه ات کرده؟

هفته پیش یکشنبه رفته بودم 2سانت باز شده بودم. البته باتحریک ماما. دوتا انگشت کرد تو تا دهانه رحمم رسوند. چقد درد داشتم خدا میدونه

اره ی جا نوشته بود بچه ب زندگی تو رحم مادر عادت کرده نمیخواد بیاد بیرون فک کنم پسر منم از هموناس قرب ...

والا بخدا من بارداری اولم کل نه ماه درحال پیاده روی بودم دخترم خیره سر نیومد خواهر شوهرم و جاریم هم انقدر کارا کردن بچه شون نیومد آخر به زور درشون آوردن😂

هر سه تامون تو بیمارستان دردم کشیدیم ولی نشد

😎😎😎
گل مغربی چطوریه؟ شنیدم قرصشو میخورن درسته؟ بعد اینکه من طبقه دومه خونه ام چقد از پله برم بالا و پای ...

عزیزم تو کلاس بارداری. خانم اعظم خیابانی گفتن ک میتونی کپسول گل مغربی از عطاری یا دارو خونه تهییه کنید و روش خراش بدین و ۳-۴تا واژینال هرشب بزارین یا بخورین ک تاثیرش کمتر ک این باعث نرم شدن دهانه رحم و راحت شدن زایمانه...پیاده روی و پله م باعث میشه نرم بشه دهان رحمت

و همینطور نزدیکی با همسرت ک اونم باعث زایمانه...

هفته پیش یکشنبه رفته بودم 2سانت باز شده بودم. البته باتحریک ماما. دوتا انگشت کرد تو تا دهانه رحمم رس ...

از هفته پیش تا حالا دوسانتی؟؟؟یعنی اضافه نشدی هنوز؟