2777
2789
عنوان

چه کنم درد زایمان بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 54 پست
طبیعی بودم. ساعت1شب رفتم زایشگاه ساعت پنج و نیم صبح بچم بدنیا اومد. شما چی

خوش ب حالت بابا😂من ساعت ۱ونیم شب کیسه ابم پاره شد ساعت ۲ظهر طبیعی زاییدم

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مغربی چطوریه؟ شنیدم قرصشو میخورن درسته؟ بعد اینکه من طبقه دومه خونه ام چقد از پله برم بالا و پای ...

چند وقت بعد از عکس رنگی باردار شدی

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
فک کنم یکسال بعدش چون عکس رنگی ام مشکلی نداشت پولیپ داشتم عمل کردم باردار شدم 

سلام عزیزم تبریک میگم من پست اولتون تو تاپیک بی خوابی خوندم بعد این تاپیک دیدم خیلی خوشحال شدم بسلامتی قدمش مبارک باشه 

عزیز فقط یک سوال شما اون زمان اون بی خوابی که گفتین و کلافه شده بودین حامله بودین؟منم الان یک هفتس بی خوابم ولی خب امیدم به بارداری ندارم 

ممنون میشم پاسخم بدین

سلام عزیزم تبریک میگم من پست اولتون تو تاپیک بی خوابی خوندم بعد این تاپیک دیدم خیلی خوشحال شدم بسلام ...

سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم گلم ان شاءالله هر کسی ک بچه میخواد خدا زود زود صحیح و سالم بهش ببخشه

نه اون بار من حامله نبودم ولی چون همش تو فکرش بودم هر اتفاقی ک می افتاد رو ربط میدادم ب حاملگی 

من مشکل ناباوری داشتم وقتی خودم و همسرم مشکلمون حل شد ماه بعدش باردار شدم

سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم گلم ان شاءالله هر کسی ک بچه میخواد خدا زود زود صحیح و سالم بهش ببخشه نه اون ...

ممنون عزیزکم منم باردار نبودم 

عزیزم مشکلتون چطور حل شد؟به من که تازه دارن میگن لاپرا کن والا کلافم 

ممنون عزیزکم منم باردار نبودم  عزیزم مشکلتون چطور حل شد؟به من که تازه دارن میگن لاپرا کن والا ...

من پولیپ رحم داشتم پیش ی دکتر خوب توی اصفهان کورتاژ کردم و دوماه بعدش حامله شدم