2777
2789
عنوان

شوهرم با مامان قهر کرده

299 بازدید | 26 پست

دیروز که جمه بود مامان شهبش زنگ زد گفت شوهرتو بگو کمکی بیاد خونه ما .شوهرمم جمعه ها میخوابه تا ظهر گفت من نمیرم صبح منم گفتم اونا کارشون تا ظهر بیشتر طول نمیکشه بلاخره صبش شوهرم ساعت 10 از خواب پاشد منم ناراحت شدم گفتم این همه کار برای تو کردند یکن قدر شناس بودی .مامانم اس داد که دیگه شما با ما سرکار ندارین منم گریم شدت گرفت چند روز قبلشم با شوهرم بگو مگو داشتیم منم گفتم بیان طلاق منو ازین بگیرین گوشیمو قطع کردم مامانمم دیده من ج نمیدم به شوهرم پیام داد که ما رو مرام معرفت تو حساب باز کرده بودیم نیاز به کمکت نداریم این حرفا .شوهرمم وسطای راه رفتن بوده دیده مامانم این پیامو داده ناراحت شده برگشته .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشبم تولد برادرم بود کیک تولدش با من بود منم اینقدر زحمت کشیدم رو کیکش شوهرم گفت بگو بیان کیکشونو ببرن منم گفتم من میرم اونم رفت بیرون ساعتای 8 اومد گفت پاشو اماده شو تورو میرسونم ساعت 12 میام دنبالت منم قبول نکردم گفتم من بدون تو جایی نمیرم .به مامانمم زنگیدم اونم گفت بدون شوهرت نیا که به دلش میاد .بلاخره داداشمم اومد کیک وبرد هرچی به شوهرم اصرار کرد اینم گفت من ناراحتم بیام اونجا بی احترامی میشه گفت خواهرتو ببر من میام دنبالش منم نرفتم .به خاطر یه اس ببینید چه به سر من اومده از دیشب دارم گریه میکنم شوهر من خیلی کینه ای میگه بخاطر نرفتن من مرام و معرفت منو برد زیر سوال میخوام همونی باشم که مامانت میگه .

بچه ها مامانم بچمو نگه میداره توقع داشته که شوهرم ببره کمک شوهرمم گفت بچمو خودم با خودم میبرم میارم ولی دیگه اونجا نمیبرم .میدونم مامانم تند رفته فک میکنم تقصیر منم بود که گریه کردم اخه شوهرم خیلی بد رفتار میکنه هزار بار براش کار پیش اومده برادرای منم انجام دادن به هرحال توقعشون میشده دیگه اینم بره کمکشون

مردم از دست شما و خانوادت صبح جمعه توی خونشون نمیتونن بخوابن ؟ 

هر کسی یه مدلی داره برای خودش ، یکی صبح میخوابه یکی زود بیدار میشه ، به مدل خواب و بیداری هم دست نزنیم لطفا .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

چقدر حساسي 

بخاطر اين مسئله گريه ميكني 

اگه جاي من بودي پس تا حالا دور از جون دق ميكردي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

میدونم هممون به نوعی تقصیر کار بودیم شاید من بیشتر یا مامانم بیشتر .حالا شما بگید من چکار کنم این دعوا و این قهر نباشه من که یکم با شوهرم سر سنگینم یکم نه زیاد مثلا زیاد نمیگم و نمیخندم

بچه ها مامانم بچمو نگه میداره توقع داشته که شوهرم ببره کمک شوهرمم گفت بچمو خودم با خودم میبرم میارم ...

هم خانوادت حق داشتن هم خودت.حالا این آقا یک روز جمعه کمتر میخوابید.واقعا بی مرامه از نظر منم.

ولی مامانت نباید خودشو کوچیک میکرد سر همچین چیزی به روی طرف میورد روشو باز میکرد.

ولی دیگه باید طرفشو میشناخت زین پس...

شماهم اصلاااااا طرف شوهرت نباش چون پرروتر میشه.کلا سکوت کن.

اگه شوهرت بفهمه دسپاچه و پشیمونی بیشتر دور برمیداره...

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم