2777
2789
عنوان

شوهرم با مامان قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
مردم از دست شما و خانوادت صبح جمعه توی خونشون نمیتونن بخوابن ؟  هر کسی یه مدلی داره برای خودش ...

حالا یبار بلند میشد میرفت نه زمین به اسمون میرسید نه اسمون به زمین .سر صبحم بلند شده در جواب عزیزم پاشوی من میگه برو اینقدر زر زر نکن 

حالا یبار بلند میشد میرفت نه زمین به اسمون میرسید نه اسمون به زمین .سر صبحم بلند شده در جواب عزیزم پ ...

فقط میتونم بگم ، شوهرت ممکنه خوش اخلاق نباشه ، ولی شما هم خیلی بی سیاست و در عین حال توقعی هستید . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خانوادت حق داشتن هم خودت.حالا این آقا یک روز جمعه کمتر میخوابید.واقعا بی مرامه از نظر منم. ولی م ...

دیشب داداشم گفت من به مادرم گفتم تو بدکاری کردی منم  اشاره کردم ساکت باشه که شوهرم دور برنداره 

حالا اگه بحث کمک خانواده امون بود همه میگفتن وظیفشونه باید بکنن...

حالا یه چند ساعت داماد بخواد بره کمک پرتوقع و ضایع است...

همین شماها پررو کردید این جماعت مردای نامردو

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
دیشب داداشم گفت من به مادرم گفتم تو بدکاری کردی منم  اشاره کردم ساکت باشه که شوهرم دور برنداره& ...

خیلی اشتباه کردید...طفلک مادرت

چقدر حساسي  بخاطر اين مسئله گريه ميكني  اگه جاي من بودي پس تا حالا دور از جون دق ميكردي

خوب تا االن اصلا ازین ماجراها پیش نیومده مامانم خیلی شوهرمو دوست داره حتی دردودلاشو به شوهرمن میکنه شوهرمم همیشه از پشت مامانم در میاد ولی اینبار اینجوری شده شوهرمم یکم زود بهش بر میخوره و کینه ای هستش دیر یادش میره 

بچه ها این سرکوفت کردن من حال منو بهتر نمیکنه که بدتر میکنه اینکه این تایپیکرو زدم مشورت ودنبال یه راه حل بودم اون خانومی که میگه من بی سیاستم یه سیاست به من نشون بده الان انجام بدم .با شوهرم سرسنگین باشم . به مادرم زنگ بزنم به شوهرم بزنگه . با شوهرم بی اعتناباشم انگار اتفاقی نیوفتاده .یا زورش کنم بریم خونه بابام اونجا اشتی کنن .چکار کنم من الان

خوب تا االن اصلا ازین ماجراها پیش نیومده مامانم خیلی شوهرمو دوست داره حتی دردودلاشو به شوهرمن میکنه ...

عزیزم اصلا نگران نباش این نیز بگذرد.ولی اصلا دیگه طرفه شوهرتو نگیر.

دسته پیشو بگیر.

زمان همه چیزو حل میکنه.

نکنه شوهرت انتظار داره مامانت ازش عذرخواهی کنه😐

درست میشه همه چیز.ولی شوهرتو بشناس.خانوادتم شناختنش.

حالا یه دوساعت صبح نمیخوابید چیزیش میشد که این داستانو درستکرده؟خصوصا که میگی بچه اتو نگه میدارن و...

کارای خانوادت شده وظیفه

خوب حالا که در موردمون نظر دادی یه راه حل بذه 

فقعلا یکم سکوت کن بذار عصبانیتش بخوابه ، قهر نکن ولی حرف هم نزن باهاش اگر خودش حرف زد خیلی عادی جوابشو بده و در کل حالت غمگین داشته باش تا چند روز دیگه که آروم شد بگو از دست هر دو طرف ناراحتم هیچکدومتون منو درک نکردین و به خاطر من کوتاه نیومدین و البته که من از تو بیشتر توقع دارم که حمایتم کنی  . بذار انصاف رو ببینه توی حرفات . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
فقعلا یکم سکوت کن بذار عصبانیتش بخوابه ، قهر نکن ولی حرف هم نزن باهاش اگر خودش حرف زد خیلی عادی جواب ...

اره فعلا همینو پیش گرفتم میگم زمان بگذره درسش میکنه