2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصلم نمیشه شیش ساعت منتظر باشم اگه مهم بود پست اول مینوشتی

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

اول اینو بگم ک ما اومدیم محل شوهرم اینا خواهر شوهرمم باهامون اومده شوهرش سرکاره اینم بگم ک با تمام فامیلای شوهرش از خواهراش و مادرش گرفته تا بقیه فامیلا قهره 

حالا دعوای امشب اینا یه دختر عمو دارن دختر خوبیه بی زبونه امشب اومده بود اینجا مامانش براش یه شلوار خریده بود بعد همین جوری اومد خواهر شوهرم گف ایش چقد شلوارت زشته من گفتم دخترونس بهش میاد قشنگه 

اره اون هر دقیقه میگف ن زشته من دوس ندارم این چیه اخه من میگفتم  بابا گناه داره چرا اینجوری میگی بچس ناراحت میشه گف ب تو چه منم گفتم برو بابا دهنتو ببند هیچی دعوامون بالا گرفت اون گف من خواهرات نیسم هر چی برسی بگیا من گفتم درست صحبت کن تا دماغت نسوزه خلاصه صدامون بالا گرف من بلند شدم رفتم تو اشپزخونه اونم همین جوری دهنش باز ک تو زن داداشمی حق نداری ب من بگی دهنتو ببند منم دوباره گفتم ببند دهنتو 

اره بعد تازه شوهرم متوجه شد ک ما داریم دعوا میگیریم چون خونه شلوغ بود مهمون داشتیم شوهرم ن برداشت ن گذاشت ب خواهرش گف حرف نزن اینا خانوادگی اینجوری هسن اقا منم حرصم گرفت تو دستم سینی بود زدم ب دیوار خلاصه قیامت شد