الان تاپیک زدم واسه اینکه گفتم زیر تشک روی گهواره دخترم لک سیاه دیدم که شوهرم گفت کپکه ولی خب اصلا بو نمیده و رختخواب روشم حتی لک نشده ...میخوام بدونم این کپکه یا چیز دیگه؟ ...حموم توی اتاقه ولی تاحالا چیزی کپک نزده ...قبلا فکر میکردم لکه ولی انگار زیاد شده...نمیدونم چیه؟گهوارش میلاده ی تشک خیلی ضخیم روش بوده یعنی با این وجود بازم دخترم در خطر بوده؟
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
لک سیا مال کپکه تشک وبزار حتما افتاب بخوره بعد دو سه روز بعد با پودر خشکشویی تمیزشکن وهمیشه روتشک ...
ی تشک ضخیمه روش و ی پتو هم پهن کردم که جاش نرم باشه خیر سرم قبلا فکر میکردم لک دست یاشه گفتم خواستن نصب کنن لک شده ...بعد انگار زیاد شد شوهرم گفت کپکه ولی چرا بود کپک نمیده؟خاک تو سر من با مادری کردنم 😞😞
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آخه بو نمیده اصلا و به رختخوابم لک نداده ...نمیدونم کپکه یا نه؟قارچ میشه باشه؟بدجوری روانم بهم ریخت
نمیدونم دوستم . من فرق قارچ و کپک رو بلد نیستم . فقط میدونم پشت کاغذدیواری اتاق پسر منم از بیرون رطوبت خورد و سیاه شد ، اصلا هم بو نمیداد ، مامانم گفت از رطوبت اینطوری شده
ی تشک ضخیمه روش و ی پتو هم پهن کردم که جاش نرم باشه خیر سرم قبلا فکر میکردم لک دست یاشه گفتم خواستن ...
کپک رخت خواب زیاد بونداره یا اصلا بونمیده اون کاری کگفتم بکن ملافه دوتا بعد روش پتو کا اگه باز کپک زد ب بچه نخوره ی روز در میونم بزار تشکش هوا بخوره
اینهمه حواسم به همه چی بوده هی شیشه شیر ضد عفونی کن لباسا رو با چه حساسیتی بشور و اتو کن بعد رختخوابش روی کپک بوده 😞😞😞شبا بچم تو اون محیط مسموم میخوابیده ؟