2777
2789
عنوان

بینی بزرگ بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 19016 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما رفتین برای ترمیم؟

نه خیلی دلم میخواد ولی شرایطشو ندارم 

تنفسمم که اذیتم چهرمم که دکتر عوضی شکل خوک کرده منو نمیبخشمش 

فک کن تو اتاق عمل گفتم نمیخوام بینیم خوکی بشه ونوکش تیز نباشه دقیقا منو اینشکلی کرد 

اونم بینیگوشتی 

پره هامم جمع نکرد هیچ تناسبی نداره گند زد به چهرم 

درازی بینیت بهتر نشده؟

نه عزیزم نه برای خودم درست شد نه دوستن که ۶ ماهه عمل کرده 

خدا ازش نگذره حیف پولی که جمع کردم دادم به این نکبت حرومه باشه 

دکتر بی لول بی سواد 

یه کتاب زیبا شناسی باید بخونه بینی من دراز سربالا قوس یک طرفه اصلا لین چیه روم‌نمیشه نه بگم طبیعی نه بگم فانتزی 

نه عزیزم نه برای خودم درست شد نه دوستن که ۶ ماهه عمل کرده خدا ازش نگذره حیف پولی که جمع کردم دادم به ...

عزیزم من ۴۵ روزه عمل کردم بینیم از جلو بزرگه،پهنه،از نیمرخم کشیده و گندس عین یک مثلثه بزرگه بینی شما هم اینجوری بود؟

عزیزم تیزی نوک بینیت درست شد؟

نه بابا 

مثلث متساوی الاضلاع وحشتناکه زاویش نوک تیز بینیمم گوشتی بوده پر هامم همینجوری ول 

داغون شد تمام رخم

جراحم اسماعیل زارع تهران 

تنفسمم مشکل داره 

دلم میخواد بمیرم ولی این شکلی نباشم 😔کار هرروزم گریه کردنه نمیبخشمش که با نادونی گند زد به روانم 

[QUOTE=398868732]نه عزیزم نه برای خودم درست شد نه دوستن که ۶ ماهه عمل کرده  خدا ازش نگذره حیف پولی که جمع کردم ...[/QUOTباید واسه جراح منو تو باید  کلاس آموزشی بذارن بفرستن دوباره از دانشگاه شروع کنن😂😂

خیلی افتضاحه واقعا روحیه عکس گرفتن گذاشتنش تو اینجارو ندارم واقعا بزرگ مونده

دوست عزیز شاید راهکاری که میگم درست نباشه چون نتیجه گیری خودم هست ولی تاپیکمو بخون و از درمانگرای مجرب بپرس شاید حدسم درست باشه شایدم راهکار دیگه ای داشته باشن

یجا خوندم ورم بینی بخاطر تجمع آب و خون اطراف بینی هست،اگه این حرف درست باشه،طب اسلامی داروی طریفل یا خشک کن مایع و رطوبت اضافی رو از طریق ادرار دفع میکنه

برا لخته خون هم داروی لخته خون یا صاف کننده خون هست که  احتمالا برا این مورد هم خوب باشه

ولی بازهم بپرسی بهتره 

[QUOTE=399235020]اووووو چقدر زیاد[/QUOTE

حماقت کردم 

ینی دست یه دکتر تو شهر خودم میدادم  

بهتر عمل میکردم 

داغون کرد چهرمو مرتیکه هیچی حالیش نیس 

حماقت بود 😔😔روزی هزار بار نفرینش میکنم 

عوضیو 

وای از حماقتم سنم کمه اشتباه کردم یه بزرگترم نبود راهنماییم کنه الکی الکی رفتم خودمو به چوخ دادم 

پول زحمتو دادم حرومش باشه 

که باعث شد هر روز گریه کنم