الان تاپیک زدم واسه اینکه گفتم زیر تشک روی گهواره دخترم لک سیاه دیدم که شوهرم گفت کپکه ولی خب اصلا بو نمیده و رختخواب روشم حتی لک نشده ...میخوام بدونم این کپکه یا چیز دیگه؟ ...حموم توی اتاقه ولی تاحالا چیزی کپک نزده ...قبلا فکر میکردم لکه ولی انگار زیاد شده...نمیدونم چیه؟گهوارش میلاده ی تشک خیلی ضخیم روش بوده یعنی با این وجود بازم دخترم در خطر بوده؟
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
قربونت برم بچت با اون کپک هیچیش نمیشه از بوی شوینده مریض نشه صلوات چرا با خودتو بچت اینجوری می کنی ...
نه جیگرم بوی شوینده تو خونه نمیاد اصلا تو حیاط شستم اونم با پودر و نمک...وایتکس و اینا نزدم ...رختخواب و ایناشم تو ماشینه با مایع مخصوص لباس نوزاد شستم ولی با دمای شصت درجه 😄😄😄😄😄من کلا کپک ببینم حالم بد میشه 😄😄😄میخوام وسواسم خوب شه تا میام یکم بهتر شم ی چیزی میشه دوباره میفتم به جون خونه😕😕ولی نگران نباش من تمام شستشوهام با سرکه و جوش شیرینه حتی حموم رو چون میگم ریه بچه م آسیب میبینه
تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!