2777
2789
عنوان

خانومای خانه دار کمک 😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست
خخخخخخخ عزیزدلم از بس من عجز و ناله کردم خواب دیدی جیگر 😄😄😄😄😄😄😄😄😄از صبح انقدر شستم و سابیدم ...

قربونت برم بچت با اون کپک هیچیش نمیشه از بوی شوینده مریض نشه صلوات

چرا با خودتو بچت اینجوری می کنی به پوسستت به ریت به ریه ی بچت رحم کنننننن😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😍😍😍خواهشاااااا

قربونت برم بچت با اون کپک هیچیش نمیشه از بوی شوینده مریض نشه صلوات چرا با خودتو بچت اینجوری می کنی ...

نه جیگرم بوی شوینده تو خونه نمیاد اصلا تو حیاط شستم اونم با پودر و نمک...وایتکس و اینا نزدم ...رختخواب و ایناشم تو ماشینه با مایع مخصوص لباس نوزاد شستم ولی با دمای شصت درجه 😄😄😄😄😄من کلا کپک ببینم حالم بد میشه 😄😄😄میخوام وسواسم خوب شه تا میام یکم بهتر شم ی چیزی میشه دوباره میفتم به جون خونه😕😕ولی نگران نباش من تمام شستشوهام با سرکه و جوش شیرینه حتی حموم رو چون میگم ریه بچه م آسیب میبینه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب خودت باش😍😘😍😘

چششششم دوست مهربون تو هم مواظب خوبیا باش 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘