سلام،لطفا اگه میدونین جواب بدین،من و همسرم به مشکل خوردیم،میخواستم بدونم اگه درخواست طلاق از طرف مرد باشه میتونه طلاهارو هم پس بگیره؟؟فاکتور همشون خونه مادرشونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من زیاد سر در نمیارم نفقه چه فرقی با مهریه داره یا اصلا چیه ؟
نفقه .میشه .خرجی تو .مثل پوشاک و خوراک و بیمه و تمام نیازهای مالی که وظیفه شوهر هستش و در صورتی که از شوهرت تمکین نکنی و عدم تمکینت ثابت بشه .بهت نفقه تعلق نمیگیره
نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه: «چنانچه احراز شود که تحویل طلا و جواهرات خریداری شده برای زوجه یا زوج به عنوان هبه یا عاریه در اختیار طرف مقابل گذاشته شده است در صورت اول با توجه به ماده ۸۰۳ قانون مدنی و رعایت بندهای ذیل آن و در صورت دوم با در نظر گرفتن مقررات مربوط به عاریت قابل استرداد است. اما اگر ثابت شود که اشیای مذکور به صورت هبه معوض رد و بدل شده است در این صورت قابل استرداد نخواهد بود.»