2777
2789
عنوان

تکلیف طلاهای زن هنگام طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 20450 بازدید | 70 پست
مشکل شوهرت چیه که نمیخواد باهات زندگی کنه؟ گفته مهریتو میدم ؟

بهونه های الکی،میگه بهم زور میگی،به حرفم گوش نمیدی،در صورتی که من واقعا همه کارامو با نظر و اجازه ایشون انجام میدادم

من که کاری نمیکنم،منتظرم خودش اقدام کنه واسه هر کاری،فقط میخوام بدونم چی حقمه

من بهت گفتم 

خانم .

خانومی

خواهرم

برادرم

در مورد مهریه و نفقه حتما تا فردا کلی مطالعه کن

مهریه و نفقه و حقته

اما نفقه یکم پیچیده هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا زن هیچ وقت نمیتونه درخواست طلاق بده فقط میتونی مهریه اجرا بزاری دوما ..دو تا راه داری .اصلا گ ...

عزیزم  من زیاد سر در نمیارم نفقه چه فرقی با مهریه داره یا اصلا چیه ؟ 

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

مهریه همونه که تو عقدنامه ذکر میکنن و مقدار مشخص شده و مرد باید بده،و نفقه خرج روزانه زن،مثل خورد و خوراک و پوشاک و.....

نفقه .میشه .خرجی تو .مثل پوشاک و خوراک و بیمه و تمام نیازهای مالی که وظیفه شوهر هستش و در صورتی که از شوهرت تمکین نکنی و عدم تمکینت ثابت بشه .بهت نفقه تعلق نمیگیره

نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه: «چنانچه احراز شود که تحویل طلا و جواهرات خریداری‌ شده برای زوجه یا زوج به عنوان هبه یا عاریه در اختیار طرف مقابل گذاشته شده است در صورت اول با توجه به ماده ۸۰۳ قانون مدنی و رعایت بندهای ذیل آن و در صورت دوم با در نظر گرفتن مقررات مربوط به عاریت قابل استرداد است. اما اگر ثابت شود که اشیای مذکور به صورت هبه معوض رد و بدل شده است در این صورت قابل استرداد نخواهد بود.»

مهریه همونه که تو عقدنامه ذکر میکنن و مقدار مشخص شده و مرد باید بده،و نفقه خرج روزانه زن،مثل خورد و ...

اهان

نفقه .میشه .خرجی تو .مثل پوشاک و خوراک و بیمه و تمام نیازهای مالی که وظیفه شوهر هستش و در صورتی که ا ...

ممنونم عذر میخوام دقت نکردم اقا هستین ؟

دوست عزیز اطلاعات حقوقی نداری باعث گمراهی دیگران نشو اینجا زندگی ادم ها از هم میپاشه

چند سال دادگاه رفتی؟؟؟

اندازه ی من دادگاه رفتی

من با ده ها وکیل در مورد یک سوال که ازشون کمک میگرفتم .همشون حرفهای مختلف میزدن و من خودم کار خودمو انجام میدادم

من خودم فوق لیسانس حقوقم و کا اموز وکالت

شما تازه کاراموز هستی

از شما حرفه تر بودن که سوال میکردم .جواب های دقیق نمیتونستن بده

کلی هنوز کار داری

من گفتم .برای یک موضوع .با حداقل 8 الی 15 تا وکیل سوال میکردم

من به نتیجه ای رسیدم

وکیل های سن بالا .اقایون . اینها واقعا راه رو بلد هستن