2777
2789
عنوان

تکلیف طلاهای زن هنگام طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 20436 بازدید | 70 پست

فاکتورشو داشته باشه میتونه پس بگیره یکی ازاشناهای ما فاکتور طلاها دست مرده بود تودادگاه روکرد وقاضی گفته بود خانوم طلاهاروپس بده بهش مرده میگفت طلاها وانگشتر خانومه دستش بودمیگه وقتی مرده فاکتورروگرد وقاضی گفت پسش بده خانوم سریع خانومه گفته طلاهاروفروختم ندارمشون الان بخام پس بدم اقاهه هم میگفت تودادگاه دستش بود همونجا اقاهه گفته اینجوری نمیشه باید قسم بخوره که طلاهاروفروخته وزنه بخاطر دوتا تیکه طلا دست روقران گذاشته وگفته فروختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میترسم فاکتور نشون قاضی بده و مجبورم کنن پس بدم

چقدره ؟زیاده؟؟

اگه خیلی نگرانی سریع برو بفروش

تهش تو دادگاه فاکتور بیاره تو میگی قبلا تو زندگی فروختیم 

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
اره من مطمئنم اونا هدیه ست و غیرقابل رجوع

خیر اگه آقا کاغذ خرید داشته باشه و به نام خودش باشه میتونه بگه برای سرمایه خریده بودم اونوقت باید پسشون بده خانم مورد داشتیم اینجوری

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
آخه میترسم فاکتور نشون قاضی بده و مجبورم کنن پس بدم

باشه نشون بده الان میری یه روسریم هدیه بخری فاکتور به ادم میدن.اونا همش هدیه اگر خواست ادعایی داشته باشه شما فقط بگو که هدیه گرفتم ولا غیر.یه فامیل دوری داشتیم پسره خیلی تلاش کرد طلا ها روپس بگیره ولی دادگاه گفت طلا همه جز اموال خانومه

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
آهان پس اگه فروخته باشه نمیتونه پس بگیره؟؟

بله ولی قسم قران میدن که فروختی یانه؟؟؟این اقا میگفت طلاهایی که براش گرفته بودم دستش بود باهمون دستش دست روقران گذاشت وای یجوری شدم اصلا

هنوز درخواست طلاق ندادیم،ولی آخه فاکتورا به اسم ایشون و دست ایشونه،از چند نفر پرسیدم گفتن اگه فاکتور ...

اولا زن هیچ وقت نمیتونه درخواست طلاق بده

فقط میتونی مهریه اجرا بزاری

دوما ..دو تا راه داری .اصلا گردن نگیر که بهت داده

یا اینکه بگو بهت هدیه داده

احتمالا 90 درصد نمیشه ازت بگیره .

میدونم لحظات سختی رو میگزرونی و خیلی راهنمایی میتونه کمکت کنه

دادگاه خانواده برو .اونجا مشاوره و وکیل های رایگان هستش .ازشون سوال کن

اگر قصد طلاق داری.فقط مهریه رو میتونی اجرا بزاری

بعدش میری سراغ نفقه

در مورد مهریه و نفقه داخل اینترنت کلی مطالعه کن

حرفامو گوش کن اگر میخوایی موفق بشی

بله ولی قسم قران میدن که فروختی یانه؟؟؟این اقا میگفت طلاهایی که براش گرفته بودم دستش بود باهمون دستش ...

من راحت میتونم بفروشم یا عوض کنم،چون عموم طلا فروشه،میترسم بهم بگن پس بده

اولا زن هیچ وقت نمیتونه درخواست طلاق بده فقط میتونی مهریه اجرا بزاری دوما ..دو تا راه داری .اصلا گ ...

من که کاری نمیکنم،منتظرم خودش اقدام کنه واسه هر کاری،فقط میخوام بدونم چی حقمه