2777
2789
عنوان

تکلیف طلاهای زن هنگام طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 20436 بازدید | 70 پست
نظریه اداره کل حقوقی قوه قضائیه: «چنانچه احراز شود که تحویل طلا و جواهرات خریداری‌ شده برای زوجه یا ...

اگه عکس نشون بدم که هر کدوم از طلاهارو تو برا یه مناسبت دادن کافیه برای اثبات اینکه هدیه بوده؟؟مثلا عید،تولد،سالگرد ازدواج

شما تازه کاراموز هستی از شما حرفه تر بودن که سوال میکردم .جواب های دقیق نمیتونستن بده کلی هنوز کار ...

ببخشید سوال میکنم شما پرونده تون طلاق و مهریه بود؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عکس نشون بدم که هر کدوم از طلاهارو تو برا یه مناسبت دادن کافیه برای اثبات اینکه هدیه بوده؟؟مثلا ...

نوشته که

هدیه قابل پس گرفته مگر اینکه در عوضش چیزی ازت گرفته باشه طرف

وگرنه با ارائه فاکتور حق داره ازت پسشون بگیره

نوشته که هدیه قابل پس گرفته مگر اینکه در عوضش چیزی ازت گرفته باشه طرف وگرنه با ارائه فاکتور حق دار ...

رفتارتون عجیبه،اگر کل اون مطلب رو می خوندید نوشته بود قضات معمولا عقد نکاح رو معوض هدایا در نظر می گیرن بعد از عقد دائم،و صرف داشتن فاکتور چی قراره ثابت بشه؟پس یه مرد مریض می تونه فاکتور طلاهای مادر و خواهرش رو هم ورداره بیاره بگه اینا دست زنمه،همونطور که همون مرد مریض می ره و اموالش رو به اسم مادر و خواهرش می زنه و اعسار می زنه،اصل اول در این موضوع اقرار زن به اینه که طلاها دستشه،نه فاکتور

Ftmelmi @

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
چند سال دادگاه رفتی؟؟؟ اندازه ی من دادگاه رفتی من با ده ها وکیل در مورد یک سوال که ازشون کمک میگرف ...

سلام خواستم ب شما درخواست دوستی بدم نشد

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
سلام خانم.امیدوارم خوب باشین.چی شد؟ طلاهاتون رو ازتون پس گرفتن؟منم شرایط شما رو دارم.راهنمایی می‌خوا ...

سلام عزیزم،عیدتون مبارک،نه نتونستن بگیرن،البته من وکیل گرفتم و ایشون دادگاه هارو رفتن