2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی عاطفه و بی محبت هست

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 51 پست
هیچ وقت یادم نمیاد مهربونی کرده باشه دوبار سزارین کردم سر هیچ کدوم بهم توجه نکرد و حالم رو نپرسید ...

😕😕 چی بگم واقعا 

بچه داری شما ؟

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

من این موقع ها تو خودم نمیریزم انقدر حرف میزنم و میگم اونم میشیه واسم توضیح میده و بیشتر موقع ها حتی اگر چرت و پرت بگه و قانع کننده نباشه ولی همین که واسم توضیح داده و گفته که نه من بهت توجه میکنم و بعد فهمیده من ناراحت میشم آرومم میکنه

بیا قسمت کنیــــم دردی که داری🌻💞       ‌               که تو کوچک دلــــــی طاقت نداری🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم ازشوهرم گرفته دیروز تولدم بودمامانم وزن داداشم،خواهرشوهرم خودشون بدون دعوت اومدن خونمون میدونستن تولدمه برام کادوآوردن شوهرم ازصبح هی میگفتم امروزتولدمه یه تبریکم بهم نگفت

دنیام پسرم😘😘

عزیزم از اول زندگی کاراتو خودت کردی و تو خوشی و ناخوشی ازش متوقع نبودی...حالا تورو یه زن قوی میدونه و خیالش راحته از پس خودت برمیای...

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
چرا آخه؟مگه از اول دوستت نداشته

ازدواجمون سنتی بود

ولی اینقدر که با پسر خواهرم حرف میزنه یک‌کلمه با من حرف نمیزنه

خودم همیشه به طلاق فکر میکنم

ولی پسرام رو اصلا نمیتونم ببینم که فرزند طلاق شده باشن

خب استارتر‌بهش گفتی؟گعتبومن ب محبتت ب وجودت نیاز دارم بعداون یردبوده توسعی کردی محبت کنی؟بعضی ازمردا هیچییی بلدنبستن عک کنم همسرتون قبلن باهیچ خانومی ارتباط نداشته باکلن سردمزاج یابلد نبس

خب استارتر‌بهش گفتی؟گعتبومن ب محبتت ب وجودت نیاز دارم بعداون یردبوده توسعی کردی محبت کنی؟بعضی ازمردا ...

ببین عزیزم

پسر کوچیک من ۴سالشه اینقدر بهم توجه کرد و حالم رو پرسید که نگو

محبت کردن یه چیزیه که تو وجود ادمه هر کس هم یه جور نشونش میده و یاد دادنی نیست

ببین عزیزم پسر کوچیک من ۴سالشه اینقدر بهم توجه کرد و حالم رو پرسید که نگو محبت کردن یه چیزیه که ...

درسته اونم مطمعننن محبتشو ازشمایادگرفته متاسفانه بعضیا کلن ذاتشون سرد 😔😔😔😔😔

نه حامله نیستم بهش گفتم پسر کوچیکم از همتون با معرفت تره اون بیشتر از همه حالم رو میپرسید

لایکم نکن میتونی جواب بدی اخه یکی دوتا نیس که هممون توجیح کنیم جامعه اینطور به فنا میره 

شما که میگی اینطوره بچتون چی بود ؟

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......