2777
2789
عنوان

بچها لطفا کمکم کنید دیگه خسته شدم

936 بازدید | 41 پست

بچها من چند وقتی هست فوبیا و وسواس به سرنگ تو کوچه خیابون پیدا کردم از بس میترسم از خونه بیرون نمیرم و تقریبا خونه نشین شدم دکتر روانپزشکم رفتم یه سری قرص داده ولی بازم خوب نشدم همش فکر میکنم سرنگ میخواد بره تو  پام و من ایدز و هپاتیت بگیرم هر وقتم مجبور بشم برم بیرون یا برم دانشگاه زمینو بررسی میکنم تا چشمم به یه چیز سفید میخوره فکر میکنم سرنگه  نمیدونم توهم میزنم یا واقعا سرنگ میبینم تو دانشگاه و خیابون چند بار اینجور شدم یا کف پام درد میگیره یا یه چیزی به پام میخوره فکر میکنم سرنگ سوزن رفته تو پام به خدا خسته شدم دارم به خودکشی فکر میکنم به نظرتون چیکار کنم؟ کمکم کنین 

مگه کفش پات نیست؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پامه ولی از کفشم میره

یعنی امتحان کردم با یه سوزن خودم کردم تو کفش دیدم از ته کفش میره تو بعدم اگه سرنگ به حایی تکیه باشه به طوری که سرش بالا باشه میتونه تو قوزک و اینام بره که با کفش پوشیده نیست

چرا پامه ولی از کفشم میره

نمیره مطمین باش من پا میزارم روشون قرررچ‌صدا میده از کفش که رد نمیشه  

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
فوبیا قابل درمانه . برو پیش روانشناس .چرا بهت دارو داده واسه فوبیا؟ عجب دکتری 😑  

پیش روانشناس رفتم گفت باید بری روانپزشک رفتم روانپزشک بهم دارو داد داروی مخصوص وسواس فکری

یعنی امتحان کردم با یه سوزن خودم کردم تو کفش دیدم از ته کفش میره تو بعدم اگه سرنگ به حایی تکیه باشه ...

پیش روانشناس رفتم گفت باید بری روانپزشک رفتم روانپزشک بهم دارو داد داروی مخصوص وسواس فکری

. فوبیا درمانش روش خاص خودشو داره . مگه با دارو  تنها میشه درمان کرد 😑 . مطمءنی فوبیا داری و واقعا وسواس نیست؟تشخیص روانشناست چی بود؟

مگه اتفاقی افتاده؟چون غیر ممکنه احتمال همچین اتفاقی

والا یه جا خوندم طرف اومده بود تو یه سایت سوال کرده بود که داشتم از یه جایی رد میشدم سرنگ رفت تو پام کارشناس سایتم که دکتر بود گفت باید بری جایی که آزمایش ایدز میگیرن باهاشون درمیون بزاری