2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زدیم ولی اولین دوره آمپولو این ماه زدم

چی خوردی متفورمین فقط...؟آمپول اچ سی جی زدی....

من ماه پیش با متفورمین فولیکول22داشتم حالا این ماهم دارم میخورم خواستم ببینم حتما باید آمپول آزادسازی بزنم یا خودش آزاد میشه...دکترم میگه بزن....خودم دوس ندارم

چی خوردی متفورمین فقط...؟آمپول اچ سی جی زدی.... من ماه پیش با متفورمین فولیکول22داشتم حالا این ماهم ...

نوچ لتروفم خوردم قرص تحریک تخمک گزاری خوردم ازروز۳ تا۷پریودی دوتا

بعدم روز۱۴ یه آمپول اچ سی جی یکیم ۱۶ام سیکلم زدم الانم ۲۹ام سیکلمم

من اولین ماه زدم خداروشکرم فولیکولام خوبه اگ مشکل آزادسازی تخمک داری بزن آمپولو دردم نداره اصلا

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
گف مشکلی نداری ،تنبلی نداری،پریوذت منظمه.۴ماه اقدام زمان زیادی نیس، ولی اینماه برام ازنایش ۴ساعت بع ...

منم تنبلی ندارم که سونو رحم و تخمدان دادم آزمایش هورمونی دادم مشکلی نداشتم...هفت ماه اقدامم ولی دکتر بهم دارو داد زودتر نتیجه بگیرم منم فقط متفورمین خوردم اون یکیارو نخوردم...چون می‌دونم مشکلی ندارم 

انشالله نتیجه بگیری...من ماه پیش با هشت تا متفورمین فولیکول 22داشتم....حیف که شوهرم مأموریت بود نشد ...

عزیزم برات دعامیکنم برامنم دعا کن دکترم گفت اگه نشد بیابفرستمت ی دکتر دیگه یعنی چ دکتری

نوچ لتروفم خوردم قرص تحریک تخمک گزاری خوردم ازروز۳ تا۷پریودی دوتا بعدم روز۱۴ یه آمپول اچ سی جی یکیم ...

از کجا بدونم تخمکم آزاد میشه یا نه...؟علائم تخمک‌گذاری همیشه دارم پریودامم منظمه.....

از کجا بدونم تخمکم آزاد میشه یا نه...؟علائم تخمک‌گذاری همیشه دارم پریودامم منظمه.....

خب باسونو مشخص میشه اصولا اگ منظم و۲۸روزس روز ۱۳یا۱۴آزادمیشه تو سونو نشون میده

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
خب باسونو مشخص میشه اصولا اگ منظم و۲۸روزس روز ۱۳یا۱۴آزادمیشه تو سونو نشون میده

سونو دادم ولی قبل از تخمک‌گذاری بعدش ندادم دیگه...این ماه میگم برام بنویسه بعدشم برم سونو...اگه آزاد نشده بود ماه بعدش آمپول میزنم....از آمپول به خاطر عوارضش میترسم....عوارضی نداشت واست؟