2777
2789

من یه دوماهی پاهام تو گچ بود یعنی داستان ها داشتم تو این دو ماه با این مرد همسایه ،🤷

دیروز مرد همسایمون اومد بهم شماره بده حسابی تکوندمش

بخدا فکر کنم یه 5سالی از خودم کوچیکتر باشه زنش خیلی جوونه چقدرررررر خوشگله این زن 

از خونه اومدم بیرون دیدم داره حیاط میشوره تا منو دید زنشو بغل کرد بوسید 😂😂😂

الان اومدم خونه درو باز کردم دیدم مثل یه احمق برام نامه نوشته انداخته تو خونم 

بخدا روانیه این مرده 

اخه من کدوم گوری برم از دست این روانی 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنقدری ک مردای همسایه مورد دارن زنا ندارن😂🤣🤣🤣🤣

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

تنها زندگی میکنی ؟؟؟ خاک‌تو سرش 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

تو مجردی؟. اصلا باورم نمیشه !! چطور اجازه دادی انقدر وقیح باشه  ؟!! از اول باهاش محکم برخورد نکردی و به شوخی گرفتی 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

شکستن پات چه ربطی به این مرد همسایه داشت ... باهاش برخورد کن محکم و رو نده

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺