2777
2789
عنوان

وای چقدر مرد همسایه مرد احمقیه،🤦🤦🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 27 پست

استارتر. هر چی زود تر ار اون خونه نقل مکان کن ،نزار خرابت کنه ،چون تو هم  طلاق گرفتی ،نزار ابروت به خاطر یه هوس باز از بین بره

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما هم همینجوره

زن ذلیل

اما هوس ران

مدرسه ای بودم داشتم میرفتم مدرسه اومد تو کوچه از پشت منو گرفت بوسید ی گل قرمزم بهم داد😐😐😐

نکبت انداختم تو صورتش😡

زنشم بدتر از خودش سلیطه هستش اگرم میگفتم بهش میگفت حتما تو کاری کردی ک شوهرم اینکارو کرد😐😐😐

من همچنان تو همون خونه ام چون واسه خودمونه

و اونا هم همین جان چون اونا هم واسه خودشونه

اوایل گارد گرفتم محل نمیذاشتم اما نخواستم خانوادم بفهمن عادی رفتار کردم بعدم ب این نتیجه رسیدم اگه گارد بگیرم اوضاع بدتر میشه نقطه ضعف میدم بهش دفعه بعد بدتر رفتار میکنه

نکته مرد همسایه اون زمان دانشجوی ارشد بود و الان دکتریشو گرفته و همچنان آزار میده البته آزار روحی مثلا ماشینش همیشه جلوی در خونه ماست😐😐😐

بارها بهش گفتم میگه چشم اما بازم تکرار

تو مجردی؟. اصلا باورم نمیشه !! چطور اجازه دادی انقدر وقیح باشه  ؟!! از اول باهاش محکم برخورد نک ...

طلاق گرفته تو تاپیک قبلیش هست

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
طلاق گرفته تو تاپیک قبلیش هست

😑😑😑

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

قضاوت نمیکنم ولی بنظرم وقتی خانمی مطلقه میشه خوبه که نزاره همسایه هاشون متوجه بشن .مثلا بگه شوهرم خارج از کشوره یا چه میدونم ماموریته.برادری محرمی رو به عنوان همسرش معرفی کنه تا مزاحمت براش درست نکنن و اینکه تن و بدن زن همسایه دائم نلرزه😄والا بخدا انقدررر که این آقایون عوضی و بد شدن

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍