2777
2789

من هفته 11هستم ..چند روزی خونه نبودم.دیشب کا اومدم خونه یکی دوساعتی سرپا بودم ظرف شستم و کارهای منزل رو انجام دادم وقتی خم شدم یچی ازتو کابینت بردارم یه رگ تو کمرم تیر کشید..صبح که بیدارشدم دیدم لکه بینی داشتم درحد دوسه قطره..حالا نمید نم برم دکتر یا استراحت کنم خودش خوب بشه..

ثمره ی عشق من و زندگیم توراهه.  💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت مطلق بودی؟

یکشنبه نوبت سونو ان تی دارم..خیلی نگران شدم..تاحالا اصلا لکه بینی نداشتم..دیشب که دیدم حال روحیم بهتره و حالت تهوع و اینام ندارم شروع کردم به تمیز کردن اشپزخونه..وقتی خم شدم یه رگ تو ککمرم تیر کشید

حتمااااا باید بری دکتر

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بذار فردا برو،ولی استراحت کن، منم فوبیای لکه بینی دارم،خودمم تو خونه کار میکنم خم میشم چاره نیست مامانم گاها میاد کمکم ولی خب،توکل به خدا،خدا خودش نگهدار نی نیا باشه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اخه امروز که نیستن دکترا

برو بیمارستان بخشه زایشگاه...بهترازاینکه همینطور بشینی توخونه

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

خووب استراحت کن کارهای خونه همیشه هست

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بذار فردا برو،ولی استراحت کن، منم فوبیای لکه بینی دارم،خودمم تو خونه کار میکنم خم میشم چاره نیست مام ...

انشاالله..

زمان لکه بینی آمپول پروژسترون بهتر از شیافه.

استراحت کن و آرامش داشته باش.دستشویی ایرانی و پله و خم شدن ممنوع.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

منم اوایل بارداری یهو لکه دیدم...همون لحظه رفتم بیمارستان اورژانسی سونو برام نوشتن گفتن هماتوم داری بعد رفتم پیش دکتر خودم گف استراحت مطلق باید بشی و شیافو....۱۰روز استراحت کردم خداروشکر تموم شد حتما برو دکتر زودتر سونو بده ان شالله که چیزی نیس ولی باید جدی بگیری