2777
2789
عنوان

چرا؟

173 بازدید | 4 پست

من با اين ك تاپيكمو دوروز پيش قفل كردم باز هي ميره تو داغ ترينها در مياد؟ چطوري وقتي كسي نميتونه نظر بذاره اينطوري ميشه؟ 

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو
بازدید کننده داره

چطوري اخه چندبار در اومده از داغ ترينها وقتي اونجا نيست چطوري بازديد ميخوره باز ؟

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.تاپیکاتو خوندم.انشاالله زیر سایه حق خوشبخت و سلامت و شادباشید وچشم بدازتون دور باشه.گلم یه نصیحت خواهرانه ازمن قبول کن.هیچ وقت خوشبختیتو جار نزن .نزار یسری آدمای بدذات دستشون بهت برسه.زندگی امن و عالی و باآرامش وسرشار ازعشق و احساس ووفاداری برات آرزومندم

عزیزم.تاپیکاتو خوندم.انشاالله زیر سایه حق خوشبخت و سلامت و شادباشید وچشم بدازتون دور باشه.گلم یه نصی ...

اخي ممنون عزيزدلم😍 من فقط میخواستم شادیمو با بچهای اینجا تقسیم کنم انقد میان اینجا همه چیز منفی نباشه. چشم ممنون از نصیحتت و دعای قشنگت😍❤️😘