2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکل رو دارم وقتی میخام برم جایی ک رودروایسی دارم از استرس معدم ب هم میریزه

من از بعد سقط بچم اضطراب گرفتم 

مشکل دارم وقتی میرم مهمونی

قبلش اصلا اینجوری نبودم

نفس عمیق میکشم.

سعی میکنم خاکی باشم.

من وقتی حرف ممیزنم قرمز میشم مخصوصا اگه از کسی خوشم بیاد .

قلبم میزنه وقرمز میشم برا همین کرم میزنم این کار بهم قدرت میده.

من الان خیلی رو خودم کار کردم الان نتیحشو دیدم.

هنوز تو فامیل از ینفر خجالت میکشم اما از بقیه نه.

از فرشتمم کمک میخوام که ازم محافظت کنه که فکر منفی نیاد تو ذهنم.

نفس عمیق میکشم .

تو اینه خیلی باخودم کار میکنم.

یامثلا تو خونه باخودم حرف میزنم جوری که انگار میزبانم و مهمون دارم.

وباید سرگرمشون کنم که حوصلشون سرنره.

این طور شد که کم کردم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

ایت الکرسی هم قبا از اینکت برم جای میخونم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

ایت الکرسی قبل از اینکه جایی برم میخونم.

ممنون عزیزم

خواهش میکنم.