2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خنک جای خنک یا یخچال اینا منظورته؟

عزیزم واسه شپشک برنجتون چکار کردین؟ منم چند روزه کیسه 20کیلویی اینجوری شده ولی فعلا کاری نکردم. دقیقا شبیه شپشن ولی خداروشکر هنوز از کیسه در نرفتن.

در کیسه رو هم که باز میکنم برنج بردارم بالای برنج نمیبینم وقتی یکی دو پیمانه برمیدارم وسطای برنج پیدا میشن

عزیزم واسه شپشک برنجتون چکار کردین؟ منم چند روزه کیسه 20کیلویی اینجوری شده ولی فعلا کاری نکردم. دقیق ...

سلام عزيزم من گذاشتم تو فريزر يك هفته و كابينتشو عوض كردم البته از يك متخصص آفات انباري پرسيدم تو اين مرحله برگ گردو هم بذاري روش از آلودگي مجدد جلوگيري ميشه

💜💜💜
سلام عزيزم من گذاشتم تو فريزر يك هفته و كابينتشو عوض كردم البته از يك متخصص آفات انباري پرسيدم تو اي ...

ممنون عزیزم. ما بردیم ی جا پهن کردیم بعد چون خداروشکر خیلی زیاد نبود همشونو جم کردیم. بعدم به توصیه دوستان توی کیسه پارچه ای ریختم . پس لازمه اون برگ گردو هم روش بزارم؟ یعنی ممکنه دوباره چیزیش بشه؟😯😯

البته یکم نمکم زدیم لابلاش

سلام خواستم تجربمو براکسایی که به این مشکل بر میخورن بگم 

خونم پر شده بود از شپشک برنج. متاسفانه سفر رفته بودم و گرما باعث شده بود خیلی زیاد شن و همه جا برن و به قدری زیاد بودن ک عین مگس پرواز میکردن 

تقریبا هر جا ک گرم باشه میرن مثل سبد لباسام که کنفی بود و تمام ظرفام ک کنفی بودن لا ب لاشون زیاد بودن لا به لای نخ فرشایی که ابریشم بودن و زیرشون پر بودن و جای اصلیشون ک تو کابینتا و اشپز خونه بود مثلا زیر گازسینک ک درز داشتن و هرجایی از کابینتا ک درز داشتن و تو تمام ادویه هام بودن حتی پودر سیر وفلفل و میخک ک گویا میگن از این ادویه ها  بدشون میاد ولی اصلا اینجوری نیست وقتی بزرگ میشن از هیچی بدشون نمیاد بعد ار انجام راهکار های فراوان بهترین کار اینه که ازکامن استفاده نکنید چون تخماشونو نمیکشه فقط زنده هاشونو میکشه و بهتر ابنه ک ار سم فروشیا سم قوی بگیرین که تخماشونم میکشه و با اب قاطی میشه و اسپری میشه .تمام کابینتا رو خالی کنیدو هرجایی ک هست رو سم اسپری کنید بخصوص درزا و زیر گاز و سینک و بالای کابینتا  و همه وسایلو در بیارین وچک بشن مخصوصا چوبیا و کنفیا!! حتی اطراف گلدون و زیر گلدونیاتونم چک بشه 

فرشاتونم بدین بشورن اگر ابریشم داره چون تخم میذارن و سم رو ب زمین  خونه و هرجای دیگه که فک میکنید هستنبزنیدچون کف خونه که سم بزنید موفع  فرار از بو این سما میمیرن و تا یه هفته وسایلتونو نچینید و صبور باشین و بذارین سم تو خونه باشه تا از بوش اچر موجودیم زنده هست بمیره  و چک کنید و جارو برقی منظم بکشید  اگرم  خودتون نمیتونید سم بزنید بگین سم پاش بیاد 

موجود بی خطریه اما وحشتناک زیاد میشن و سریع باید جلوشو بگیرین چون تو لباس و مخصوصا تشک و جای خوابتونم میرن اصلا فک نکنبد خودشون میرن نمیرن و بد تر و بدتر میشن 

میدونم کار سختیه ولی تجربه دو ماه درگیریم بود ک اگر میدونستم از اول این کارو میکردم شاید نهایتا دو هفته درگیرش بودم ن دو ماه 

امیدوارم تجربم ب دردتون بخوره 🙏🏻