2777
2789
عنوان

مادر شوهر و خواهر شوهر عقب مونده

261 بازدید | 14 پست

ساعت یک شبه رفتن پشت بوم دوتا فرش انداختن بشورن ما طبقه پایینیم انقدر صدا میاد ک صدا فرچه کشیدناشونم میاد.

شوهرم ساعت ۳ و نیم میخاد پاشه بره سرکار کلا دوساعت میتونه بخابه اینام انقدر سر و صدا میکنن ک شوهرم یبار رفت دعواشون کرذ بازم دارن ادامه میدم منم میخاستم بخوابم نمیذارن رفتم میگم صدا میدید میخایم بخوایم خواهر شوعرم میخواست منو بزنه گفت ما تازه اومدیم مادر شوهرمم گفت ک پارسال ک پسر من اصلا حرف نمیزد یعنی تو شیرش کردی بیاد بالا بگه صدا میاد.

خواهر شوهرم دوشبه اومده اینجا خونه مادر شوهرم خوابیده کل خونه مادر شوهرمو ریخته بیرون تمیز کنه هیچ نمیگه شوهریم داره بره خونش

روزو ازشون گرفتن؟

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمي دونم واقعا چي بگم عاخه كي يك نصف شب ميره فرشميشوره! صداش رو همسايه هاي ساختمون هاي اطراف اذيت نميكنه؟

ببين كلا يه چيزي هست ميگن ( ببخشيدا) با گاو در نيوفت به خصوص اگر گاوش شاخ دار باشه فكر كنم ي امشب رو بايد تحمل كنيد

نکنه فکر میکنن،  کم آبی فقط مال روزهاست و شب‌ها مشکل آب برطرف میشه 😅

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal

به جای غر پاشو دوتاچایی بریز ببر باهم بخورین هم عزیز میشی هم سر وصداشون کم میشه شوهرت میخوابه😂

اره بیکارم خودم چون هر روز ساعت ۴ صبح بیدار میشم شوهرمو بیدار میکنم تا‌اون بره بیدارم تا ۷ بعد میخابم باز شبا هم ک خواب ندارم تا ۲ بیدارم امشب شانس خوابم گرفته بود نمیذارن .

خودم کم خوابی دارم میخام بیهوش شم ساعت ۱ و نیم شب چاییم کجا بود برقا خاموشه ما خوابیم

این که یه شبه خدا خیزت بده و فامیلن.

من چی بگم که یه ساله اومدگ خونم. بچه همسایه بالایی و کلا خودشون هر شب تازه دوازده شب تازه انگار جون میگیرن. بچه کا بدو بدو و بعصی وقتهام جیغ و داد و ... تا یک و دو و حتی سه نصفه شب. اونم هر شب. واقعا خستم کرده

نکنه فکر میکنن، کم آبی فقط مال روزهاست و شب‌ها مشکل آب برطرف میشه 😅

دقیقا میگن ک شبا اب زیاد میاد بابا مردم مشکل اب دارن ابا قژع میشه هی بعد از ظهر ک شستن هیچی الانم رفتن شست و شو اب از کی بازه

دقیقا میگن ک شبا اب زیاد میاد بابا مردم مشکل اب دارن ابا قژع میشه هی بعد از ظهر ک شستن هیچی الانم رف ...

میزان شعورشون رو میشه از همینجا فهمید 😕

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم  🔹️ روزنوشت رژیمم رو اینجا ثبت میکنم . اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal