2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید

81 بازدید | 11 پست

سلام من 32،سالمه 2ساله اقدام برای بارداری کردم ولی نتیجه ندیدم شیراز هستم چندتا دکتر عوض کردم عکس رنگی گرفتم گفت هیچ مشکلی نداری فقط یه پولیپ 2میلی داری رفتم پیش دکتر که خانم عسکری داد آمپول و قرص داد ولی نتیجه ندیدم سونو داخلی کرد گفت اثری از پولیپ نیست بار آخر هم اسفندرفتم برام نوشت آزمایش ذخیره تخمدان حالا میخوام برام شوهرم هم آزمایش اسپرم داده مشکلی نداره براش نوشته سونوگرافی ولی میگه من مشکلی ندارم و سونوگرافی نمیدم در ضمن و زنم هم 83،بوده حالا با ورزش رسوندم78 چکار کنم تا زودتر بچه دار بشم مکنونات میخواد دکتر رو عوض کنم

عزیزم،گلم، قشنگم، یه کی معرفی میکنم برو پیشش، بری جا و مطبشو ببینی فکر میکنی من اسکلم ولی خدا میدونه منم بعد دو سه سال از همین نتیجه گرفتم خیلی زن خوبیه خیلیا نتیجه گرفتن پیشش، ماما هست، فخرالسادات سراج اسمشه.من کلی دکتر عوض کردم همه کار کردم فقط این تونست کمکم کنه

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

چرا بگو بچه میخوایی بایدبری آزمایشات کامل کنی ...چیزی نیس که ...اسپرم گرام اش خوب بود ...به متخصص نشون دادین ...من شوهرم اسپرم گرام انجام داد کارشناس مامایی زیاد سر در نمیاره پیش متخصص  زنان رفتم نشون دادم گفت کلا مشکل داره سونو داد واریکوسل داشت عمل کرد ولی فعلا نتیجه نگرفتیم چون گفتن ممکن از یه ماه تا ۸ ماه طول می کشه..دعا واسه منم

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا میشینه دیگه خسته شدم از کنایه ممنونم

دقیق اون سمتا رو نمیشناسم، سپاه، خیابان قبله، شمارشو میذارم بهش زنگ.بزن ادرسو میده بهت

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
جدی شوهرت مشکل نداشت ؟؟من تهران هستم

نه مشکلی نداشت، بخدا من همه کاری کردم نمیشد، این همه تجویزاش با بقیه فرق داشت

07138247871

خدا میدونه مادر شوهر چند بار گفت برو پیشش پیش خودم میگفتم از زیر نظر بهترین متخصص دربیام برم زیر نظر ماما؟ ولی با یه نسخه بارداریش من نتیجه گرفتم