2777
2789
عنوان

جاس استون خواننده 😐😐😐

241 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها خبر رو  شنیدید؟ ؟😑

جاس استون خواننده زن اومده بوده کیش برای تفریح تو فرودگاه یه شب دستگیرش میکنن بعد برش میگردونن کشورش

اینکارا یعنی چی دقیقا؟؟

بنده خدا گفته من با قوانین ایران اشنام میدونم نباید بخونم و قصد من خوندن هم نیست😐

یعنی سلبریتی ها و سیاستمدارهای خارجی جدا از بحث شغلشون حق ایران اومدن و گردش و تفریح ندارن؟؟ یعنی خااااااک.....😒😒😒

واقعا همیشه دوس دارن به کارای مسخره خودنمایی کنن که مثلا ما امنیت داریم،ابروی کشورو بردن دیگه هیشکی نمیاد ایران

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون کی بوده که اومده اینجا😕🤐😏😏

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه جو آبرو نزاشتن واسمون بمونه 😒😒😒

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
بخدا خیلی زشته اینکارا😦 جاس استون تو اینستاگرامش گذاشته کل دنیا بدونن😐

عب نداره آجی.آخه مشکلمون فقط جاس نیست که!!!!!!!!!ناراحت نباش

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

واقعا همیشه دوس دارن به کارای مسخره خودنمایی کنن که مثلا ما امنیت داریم،ابروی کشورو بردن دیگه هیشکی ...

اونام میخان کسی نیاد دیگه 🤐

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
عب نداره آجی.آخه مشکلمون فقط جاس نیست که!!!!!!!!!ناراحت نباش

ببین این اصلا جالب نیست که هر دفعه بحث سر یه خبر هست هی ما میگیم کاش مشکلمون همین بود 

ذره ذره جمع شده دیگه