2777
2789
عنوان

جاس استون خواننده 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست
اونام میخان کسی نیاد دیگه 🤐

توریست واس کشور خیلی خوبه اتفاقا اینا هم خیلی عاشقشن ولی نمیدونم با این بنده خدا چرا اینطوری کردن

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این اصلا جالب نیست که هر دفعه بحث سر یه خبر هست هی ما میگیم کاش مشکلمون همین بود  ذره ذره ...

تا شما این مشکلات رو حل میکنید من برم یه سر به تاپیکای دیگه بزنم،مشکل رفع شد لایک کن بیام😐😐😐😐

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

نیکی میخواد بیاد عربستان خواننده آمریکایی

تو بگو عربستان دیگه چیکار نکرده😐

عربایی که به زن هیچ بهایی نمیدادن امروز اولین سفیر زن عرب در امریکا شروع بکار کرده😥

بهش ویزا ندادن نه این که بیاد دوباره بگیرن برش گردونن. باید از قبل ویزا میگرفته نگرفته! بالاخره اینجام قانون خودشو داره الان این همه کشور ویزا نمیدن به ایرانیا شهروندای اون کشور ناراحت میشن؟ اصلا براشون مهمه؟ ما آدم نیستیم فقط اونا آدمن؟! ویزا یه امتیازه یه حق نیست! هر کشوری میتونه بده یا نده

وای خدا باورم نمیشه..... به داعش گفتن زکی

کارشون بد بوده

اما اخه با داعش مقایسه میکنی خخخخخخخ

داعش ها داعشششش خخخخ

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
یه رمانی دختر زنده به گور میکردن ولی حالا ...

اون عربام سیاستشونه...

الانم شانس ما افتادیم تو این دوره ایران که ادای اسلام و مسلمونی دربیارن. خدا رو بنده نیستنااا ولی فعلا نونشون تو این کاراس 😒