2777
2789

اومده کولر رو تعمیر کنه

طوطیم هم گیر داده میگه بوس بده 😂😂

بدو بیا

بیا اینجا

اواز میخونه

کولرو ول کرد رفت کنار قفسش بهش گف سلااام

داره بهش صلوات یاد میده الان

عی خِدا 😂😂😂😂😂

خیلی با نمک بود شمرده شمرده صلوات میفرستاد تا یاد بگیره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 الان برا بار دهم داره میگه بهش😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

اقا داره باحال تر میشه😂

داشت صلوات میفرستاد طوطیم گفت خوبی؟ گفت خوبم تو خوبی

اقا خیلی یارو ساده اس... دلم سوخت😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

به طوطی صلوات یادمیده چه جالب

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان که دارم پست میذارم هنوز داره صلوات میفرسته😂😂😂😂😂

چ طوطی باهوشی😀

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
چقد جالب چ صحنه خنده داری رو میبینی من بودم غش میکردم از خنده

من تو اتاقم دارم میشنوم و در دهنمو گرفتم نخندم😂

اقا داره باحال تر میشه😂 داشت صلوات میفرستاد طوطیم گفت خوبی؟ گفت خوبم تو خوبی اقا خیلی یارو ساده ا ...

طوطیتون پشت بومه؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
توهمو  هربار  صلوات  بفرست  اونم  بلنددد  😅

واااااای خخخخخخخخخخخخخ😂😂😂😂 فک کن 😂😂😂😂