امروز روز پنجمه دخترمو ازشیر گرفتم ولی نه شیر میخوره نه آبمیوه نه شیرموز کلا مایعات کم میخوره آب میخوره فقط، اشکالی نداره؟ شیشه اصلا از نوزادیش نگرفت. مامانم میگه باید یکسره شیشه شیر رو بدی دستش تا عادت کنه درسته؟؟ ۲۱ ماهشه
با لیوان یا قمقمه نی دار بهش بده چه اصراریه شیشه بگیره
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من ك اول اومدم ب شيشه عادتش دادم ي ماهي از اونور كم كم از شير خودم گرفتم خيلي خوب بود
منم شیرمو کم کم قطع کردم ولی تو این دوماه هرچی تلاش کردم تو شیشه شیر بخوره نخورد اصلا مسئلش با شیره فک کنم . همچنین آبمیوه وکلا مایعات ، وگرنه آب خالی میخوره تو شیشه قورت قورت
عزیزم ب شیشه عادتش نده بعد گرفتنش خیلی سخته . پسرم یکسال و ده ماهشه نتونستم هنو از شیشه بگیرمش , ازین لیوان نی دارا هستن ازونا بگیر اب , شیر , ابمیوه رو تو اونا بریز بذا بخوره .